Astăzi începe festivalul LIRA VRÂNCEANĂ!!!

* Astăzi la Greșu începe LIRA VRÂNCEANĂ – cel mai popular festival de muzică folk din regiune organizat de Asociația de Dezvoltare Durabilă “Focul Viu”* Cu ocazia acestui concurs vor fi organizate și concursuri de afiș ecologic, diason, poezie, umor și, bineînțeles, muzică folk * Deja locațiile de cazare din zona Greșu au fost luate cu asalt de amatorii de muzică folk și drumeții *

ASOCIAŢIA PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ “FOCUL VIU” Focşani vă invită la FESTIVALUL DE TINERET „LIRA VRÂNCEANĂ” ediţia a XIII – a ce se va desfăşura în localitatea Greşu – Complex Flora (aprox. 90 km de Focşani) în perioada 18 – 20 MAI 2012. Pot participa ONG-uri şi grupuri nonformale care iubesc oamenii, natura… prietenia.

PROBE DE CONCURS sau
Haideţi să ne cunoaştem şi altfel!

Premii surpriză pentru …
SECŢIUNEA AFIŞAJ
– fotografie – 6 lucrări (minim 15 x 21) ;
– caricatură – 3 lucrări format A 4 (din care 1 se va realiza pe loc);
– afiş ecologic – 1 lucrare format A 3 ( realizat din materiale biodegradabile – acceptam şi comestibile-proaspete 🙂 );
SECŢIUNEA DIASON
Producţie multimedia (proiecţie video / slide show) – se asigură calculator şi videoproiector(o proiecţie cu activitatea clubului şi o proiecţie la alegerea voastră).
SECŢIUNEA CULTURAL (muzică, poezie, umor);
FOLK INDIVIDUAL – minim trei piese;

PROBE SURPRIZA ( indoor şi outdoor.. nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!!);
DRUMEŢIE

CAZAREA se asigură în camere cu două/trei paturi sau matrimoniale..condiţii faine. Pentru voi şi pentru noi doar … 30 lei / pat / noapte.
Dacă 80 locuri de cazare nu vor fi suficiente vă asigurăm ca vom găsim soluţii.:) Pentru gurmanzi şi pofticioşi există restaurant (un prânz 15 lei, o ciorbiţă 6,50 lei.. etc.)., pentru iubitorii de înot există piscină în aer liber (preţul de intrare la piscină 10 lei /cu apa încălzită). Vă asigurăm aer curat, grătar, triluri de ciripitoare şi ciripitori.:)
Cum ne găsiţi? La fel ca şi până acum… Focşani, Boloteşti, Vidra, Valea Sării , Bârseşti, Tulnici, Lepşa, Greşu sau din Ardeal prin Târgu-Secuiesc, Ojdula, Greşu. Se poate asigura transport de la Focşani la Greşu pentru grupuri, cu microbuz, dus-întors aprox. 40 lei de persoană.
Fumatul va fi permis doar în locurile special amenajate.
Persoane de contact: focul.viu@gmail.com (informaţii suplimentare) Tel. Fane 0723562467, Oana 0745403336 , Silviu 0745347676,
Posibilitati de a ajunge la Gresu cu mijloace de transport in comun
Plecari din Autogara Focsani
Ora 08.15 Focsani- Brasov prin Gresu – autocar, pret bilet 18 lei, de la peronul 4, circula de Luni pana Duminica;
Ora 12.45 Focsani- Gresu – microbuz, pret bilet 22 lei de la peronul 21, circula de Luni pana Vineri ;
Ora 09.20; 11.00; 14.20;17.20; Focsani – Lepsa Manastire – microbuz, pret bilet 20 lei, de la peronul 21, circula de Luni pana Duminica, pentru Lepsa- Gresu luati legatura cu organizatorii ( tel. 0764309015; 0723562467).

ATENŢIE – pentru cluburile, grupurile care nu confirmă participarea, cazarea se va asigura în limita locurilor disponibile;
– pentru cei care au nevoie de transport din Focşani, luaţi legătura cu organizatorii pentru informatii;
– vă rugăm să confirmaţi participarea până la data de 05 mai 2012;
– grupurile nonformale vor fi însoţite de către un cadru didactic sau un lider cu experienţa.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.