AUR și-a lansat programul de guvernare în Vrancea!

* La evenimentul care a avut loc la restaurantul Romeo din Focșani a participat și președintele partidului, deputatul George SIMION * În sală s-au aflat aproximativ 200 de delegați vrânceni * Comando-ul AUR i-a mai cuprins pe Ioana Ramona BRUYNSEELS – coordonator național pentru politici publice, Marius LULEA– prim-vicepreședinte AUR, Antonio ANDRUȘCEAC– deputat AUR și prof. univ. dr. Sorin CHELMU alături de liderii organizației vrâncene a partidului, deputatul George BADIU, Sorin PÂSLARU și purtătorul de cuvânt Cătălin MOCANU *

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – Filiala Județeană Vrancea a organizat sâmbătă, 10 iunie 2023, la ora 17.00, evenimentul de lansare în dezbatere publică a proiectului programului de guvernare Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte.
Alături de conducerea și membrii AUR din județul Vrancea au participat George-Nicolae Simion – președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Ioana Ramona Bruynseels – coordonator național pentru politici publice, Marius Lulea – prim-vicepreședinte AUR, Antonio Andrușceac – deputat AUR și prof. univ. dr. Sorin Chelmu.
Invitații AUR Vrancea au prezentat proiectul programului de guvernare Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte. Acesta este primul program de guvernare expus românilor după 1989, fiind conceput pornind de la nevoile reale ale cetățenilor cu care membrii și specialiștii AUR au interacționat de la formarea partidului, în 2019.
Evenimentul va fi urmat de o serie de dezbateri publice la nivel național care își propun îmbunătățirea documentului lansat la 11 mai 2023, în vederea obținerii consensului societal asupra măsurilor concrete care trebuie întreprinse pentru atingerea obiectivului fundamental de reconstruire a României.
AUR Vrancea reiterează invitația adresată specialiștilor din toate domeniile de a ni se alătura, pentru a contribui la reclădirea României, grav afectată de guvernările ultimilor 33 de ani.

Ioana Ramona BRUYNSEELS – „Greva profesorilor se poate încheia imediat dacă Guvernul satisface revendicările profesorilor“

Coordonatorul național pentru politici publice al AUR, Ioana Ramona BRUYNSEELS a declarat la Focșani că AUR sprijină revendicările profesorilor. „Greva profesorilor se poate încheia imediat dacă Guvernul satisface revendicările profesorilor. Să nu uităm că acești oameni nu au mai cerut nimic de multă vreme iar cererile lor sunt unele de bun simț. AUR sprijină doleanțele profesorilor iar în programul nostru de guvernare Domnul Trandafir avem prevederi clare care să ducă la o creștere a calității învățământului în România“, a afirmat Ioana Ramona BRUYNSEELS.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.