AUR Vrancea acuză: Conserve cu carne stricată în ajutoarele de la UE!

* Liderii AUR Vrancea spun că pachetele de ajutoare primite de la Uniunea Europeană conțin conserve de carne alterate * Prefectul Nicușor HALICI a anunțat că a sistat distribuirea pachetelor până când situația va fi remediată *

AUR reclamă faptul că respectivele cutii ar fi distribuite în comuna Păunești. „Actuala guvernare PSD, PNL și UDMR, împarte în județul Vrancea, com. Păunești, cutii cu ajutoare umanitare, desigilate, cu produse lipsă și conserve cu carne stricată. Acesta este respectul pentru demnitatea umană oferit de guvernarea PSD, PNL și UDMR. Oferirea de alimente expirate sau în stare proastă este o lipsă de respect față de persoanele care primesc aceste ajutoare. Persoanele aflate în nevoie merită să primească produse de calitate, care să le ofere nutriția și sănătatea necesare“, a postat conducerea organizației vrâncene.

Prefectul Nicușor HALICI a confirmat, luni, stoparea distribuției pachetelor de alimente. „În urma sesizărilor primite din partea mai multor primari, privind neconformitățile cantitative ale pachetelor cu produse alimentare, am dispus următoarele măsuri: verificarea pachetelor de către agentul economic cu reprezentantul primarului, în regim de urgență, și remedierea tuturor neconformităților constatate și finalizarea operațiunii de verificare și soluționarea tuturor problemelor identificate, până la finalul acestei săptămâni! Nu voi accepta derapaje, de aceea distribuirea pachetelor va fi sistată până la finalizarea verificărilor și rectificarea tuturor problemelor!“, a afirmat și prefectul Nicușor HALICI.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.