Aurel BÂCU, PP – DD: “Parlamentarii actuali – o adunătură de iresponsabili! Decizia CCR trebuie să facă lumină în acuzațiile de fraudă și vot multiplu!”

Președintele organizației Focșani a PP – DD, Aurel Bâcu, afirmă că actualii parlamentari nu sunt altceva decât o adunătură de iresponsabili care nu mai reprezintă alegătorii iar decizia CCR ar trebui să clarifice inclusiv acuzațiile de fraudă electorală.
“Decizia CCR de amânare a deciziei cu privire la referendum-ul din 29 iulie este una normală care însă prelungește starea de incertitudine din viața politică românească. Problema care se pune însă este de ce reactualizarea listelor electorale nu a fost făcută până la momentul referendum-ului ca să nu ajungem în situația actuală. Sigur că renumărarea voturilor și depistarea eventualelor situații de vot multiplu va aduce o clarificare în privința acuzelor de fraudă rămase de fiecare dată, în anii anteriori, fără răspuns. Ce ar trebui să înțeleagă politicienii este că, în timp ce ei se ceartă, factura pentru deciziile proaste și lucrurile nefăcute este plătită de omul de rând. Încă odată atitudinea atât a USL cât și a PD-L arată faptul că sunt rupți de realitate și că nu îi mai reprezintă, de multă vreme, pe alegători și este timpul să plece din Parlament. Ce se întâmplă în aceste zile arată și faptul că, în România, politica și economia sunt prea strâns legate una de cealaltă, leul fiind practic victima acestei legături nefaste.
Cu gândul la cursul valutar, prețul benzinei, sau la facturile populației la utilități care se raportează tot la euro, îndemnăm politicienii vrânceni din Parlamentul României să dea dovadă de responsabilitate”, a declarat Aurel BÂCU, președintele organizației PP – DD Focşani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.