BAC 2012 – Luni începe examenul de competenţe la limba străină!

Bacalaureat 2013 – Inspectoratele scolare au primit chestionarele privind structura examenului de bacalaureat. Ministerul Educatiei a transmis in teritoriu chestionarele privind stabilirea structurii examenului de bacalaureat din 2013.

Astfel, toate inspectoratele scolare judetene au primit chestionarul referitor la structura examenului de bacalaureat incepand cu anul 2013, chestionar care vizeaza doua categorii de respondenti – elevi si parinti – in vederea agregarii raspunsurilor acestora la 6 intrebari tematice.
Ministerul Educatiei precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca sefii inspectoratelor scolare judetene vor asigura, in regim de urgenta, trimiterea chestionarelor catre unitatile de invatamant liceal din fiecare judet, astfel incat sa poata fi completate de elevii claselor IX-XI si de parintii acestora pana la sfarsitul anului scolar in curs (22 iunie).
Datele din chestionare vor fi centralizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant, transmise inspectoratelor scolare judetene care, la randul lor, le vor integra intr-un raport final si le vor pune la dispozitia MECTS pana la data de 26 iunie. La nivelul fiecarui liceu, chestionarele vor fi arhivate pentru o perioada de cel putin un an scolar.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.