Bâcu şi Murgu vor un viitor mai bun pentru vrânceni, Bacinschi a ieşit pătat şi tremurând din cabina de vot!!!

Neagu MURGU – candidat PP-DD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea:
“Noi ne dorim schimbarea în totalitate, nu de formă. Astăzi am votat pentru un municipiu Focşani prosper şi un judeţ Vrancea în care tinerii plecaţi în străinătate să-şi dorească să revină”, a declarat Neagu Murgu. La un moment dat Neagu Murgu a constatat că nu sunt afişate candidaturile PP – DD Vrancea pentru preşedinţia CJ şi nici lista de consilieri şi a solicitat remedierea situaţiei sau oprirea procesului de votare.

Aurel BÂCU – candidat PP – DD primăria Focşani
“Cei mai importanţi sunt focşănenii iar politicienii trebuie să înţeleagă acest lucru. Oamenii au dreptul să aleagă primarul pe care şi-l doresc. Am votat pentru un oraş al Unirii, nu al dezbinării”, a declarat şi Aurel Bâcu care s-a prezentat la urne însoţit de familie şi un grup important de susţinători şi consilieri.

Decebal Bacinschi, primarul în funcţie a votat la secţia amenajată la Teatrul Municipal şi a intrat în cabina de vot cu telefonul la el, deşi legea interzice acest lucru. Lucru curios Bacinschi a stat minute bune în respectiva cabină iar la ieşire s-a văzut că s-a pătat cu tuş pe mâini. La momentul declaraţiilor acordate presei lui Decebal Bacinschi îi tremurau vizibil mâinile şi nu putem să nu ne întrebăm dacă nu a greşit cumva votul de la preşedinţia Consiliului Judeţean.
“Sper să câştigăm şi acest scrutin. Am votat pentru continuarea proiectelor”, a afirmat Bacinschi care a fost la un pas să-şi uite buletinul de identitate în secţia de vot.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.