Becali vrea să scoată Vrancea din zăpadă!!! (update)

* 0727.429.588, acesta este numărul la care Gigi Becali poate fi găsit la orice oră, cât timp va sta în Vrancea * Prefectul Sorin Hornea a cerut instituirea STĂRII DE URGENŢĂ în Vrancea! * Ministerul Administraţiei şi Internelor nu consideră necesară declararea stării de alertă în judeţul Vrancea * Marian Oprişan: “Îi recomand purtătorului de cuvânt să se ducă acasă şi să ne lase în pace” * În judeţul Vrancea este iar COD PORTOCALIU pentru ninsoare * Cursurile se vor relua doar în unele şcoli * Nu se ştie încă care sunt unităţile de învăţământ în care va reîncepe, de luni, şcoala *

Potrivit Prefecturii Vrancea la acest moment, nicio comună din judeţul Vrancea nu mai este complet izolată, în schimb mai sunt 30 de sate din 13 comune în care nu se poate ajunge din cauza drumurilor impracticabile. În aceste sate sau cătune locuiesc 9.969 de persoane. Patronul clubului Steaua Bucureşti, Gigi Becali a ajuns sâmbătă noapte la Focşani şi împreună cu o armată de oameni spune că vrea să ajute la deblocarea drumurilor din judeţ. Becali este amic al preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea – Marian Oprişan şi a ajuns în Vrancea ca urmare a solicitărilor acestuia. Patronul Stelei a adus mai multe utilaje de dezăpezire şi spune că nu va pleca din judeţ până “nu va rezolva treaba”. “Dimineaţă, la prima oră, mă ocup de tot judeţul Vrancea, cu Marian Oprişan şi stau două zile acolo şi rezolv toată problema, în tot judeţul. Stau şi fac o tabără acolo până când se rezolvă toate treburile. Nu mă întorc nici pentru meciul cu Twente, dacă nu termin. Până când nu mai există nici măcar o oaie înzăpezită”, a declarat Gigi Becali.

“Nu ne arde de antrenamente şi de fotbal când oamenii din România sunt sub zăpezi. Fac un apel şi la şmecherii ăştia de Dorobanţi. Ne întâlnim acolo în Vrancea. 0727.429.588, acesta este numărul la care pot fi găsit la orice oră. După ora trei noaptea, Becali vă aşteaptă în faţa Consiliului Judeţean Focşani. Acum o să-l sun pe Niculaie să vină cu elicopterul. Toţi care vin cu mine să mă ajute vor primi invitaţii să stea cu mine în lojă la meciul cu Twente. 1000-2000 câţi or fi, vor sta cu mine în lojă”, a declarat sâmbătă seară Gigi Becali la gsptv.

Prefectul Sorin Hornea a cerut instituirea STĂRII DE URGENŢĂ în Vrancea!

„Având vedere faptul că încă nu s-a reușit înlăturarea tuturor efectelor generate de căderile abundente de zăpadă și de viscol, la care se adaugă apariţia unei iminente ameninţări (emiterea unei evertizări meteorologice Cod Portocaliu de ninsori şi viscol), care ar putea duce la agravarea situaţiei din judeţul Vrancea, am cerut ministrului Administrației și Internelor să-și dea acordul pentru declararea stării de alertă în judeţul Vrancea”, a declarat Sorin Hornea, prefectul judeţului Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.