Beizadelele nu păţesc niciodată nimic!

Tinerii din România sunt cei care au schimbat destinul acestei ţări în 1989. Tinerii sunt priviţi ca o alternativă a schimbării. Tinerii au, însă, nevoie de modele pentru a nu dezamăgi!
Astăzi, tinerii au din ce în ce mai puţine modele pozitive de urmat fiindcă societatea abundă în exemple de beizadele care, oricât de mult rău ar face, nu păţesc mai nimic, niciodată.
O beizadea poate să dea cu maşina peste un om nevinovat, poate să-şi bată iubita în plină stradă, poate să se aleagă şi cu dosar penal pentru tentativă de omor fiindcă tot nu păţeşte nimic. Mămica îl salvează de fiecare dată!
Dacă beizadeaua e nesimţită şi îşi face nevoile pe o troiţă, mămica ne sfidează pe blog şi ne dă lecţii de cum să nu facem pipi împotriva vântului că ne udăm. Despre neobrăzarea beizadelei nu suflă un cuvânt!
Dacă beizadeaua fumează un joint, mămica dă un telefon la EBA şi o întreabă de ce nu propune legalizarea consumului de marijuana în România, iar dacă beizadeaua calcă un om cu maşina pe stradă atunci mămica îşi mângâie pe cap plodul, îl face preşedinte la o fundaţie şi îi dă pe mână câteva milioane de Euro, fonduri europene derulate prin POSDRU.
Ce dosare penale, ce acuze de tentativă de omor, ce arest preventiv? Pentru beizadeaua lui mama nu există lege, fiindcă mămica e la putere şi ne dă la toţi sfaturi pe bloguri cum să ne conducem viaţa, cum să respirăm şi, cel mai important dintre toate, ne învaţă cât de bun şi frumos e PDL-ul.
Să-l înveţe pe beizadea cum e cu bunul simţ, cu respectarea legii nu i se pare important! Acestea sunt „lecţii” de dat la restul tinerilor care vor să îşi clădească un viitor în viaţă singuri.
Din fericire, beizadelele sunt puţine, deşi ne invadează viaţa zi de zi cu prostiile pe care le fac.
Pe această cale TSD Vrancea doreşte să îi salute pe tinerii care îşi clădesc viitorul prin studiu şi multă muncă şi să îi asigure de faptul că România poate redeveni o ţară normală, guvernată de bun simţ şi decenţă dacă vom hotărâ, cu toţii, că trebuie să îi trimitem acasă pe mămicile şi tăticii beizadelelor, ori de câte ori vom avea ocazia!

Biroul de Presă al TSD Vrancea

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.