Bravo băieți!!! CSM Focșani – VIITORUL ȘUȚEȘTI: 10-0!!! Lecție de fotbal predată de antrenorul Octavian GRIGORE!

* FOTBAL/ Liga a III-a, Seria a 2-a, etapa a 11-a, a 9-a VICTORIE în 11 etape disputate până acum‼️ * La pauză scorul a fost de (doar) 3-0! * Tăvălugul a venit după pauză când CSM Focșani s-a dezlănțuit * Golurile echipei noastre au fost marcate de Tchassem – 2 (7′, 14′), Ciobanu – 2 (36’/ 11 metri, 76′), Marku – 2 (52′, 88′), Acasandrei – 2 (84′, 90′), Gorovei – 1 (66′), Zaharia – 1 (74′) * Meciul de fotbal a avut loc astăzi, de la ora 14.00, pe Stadionul Milcovul din Focșani * Echipa noastră va juca etapa viitoare sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 14.00, în deplasare cu Voința Limpeziș *

„A fost un joc în care nu s-a pus în niciun moment problema echipei învingătoare. Deși am întâlnit o echipă care nu a pus probleme decât în două faze din prima repriză, trebuie subliniată seriozitatea cu care a fost tratat jocul de întreg efectivul de jucători. A fost un meci spectaculos, cu multe goluri, cu multe faze de poartă, trei șuturi în bară și multe intervenții salvatoare ale portarului echipei adverse. Sperăm că am reintrat în ritmul bun de dinaintea celor două jocuri pierdute și rezultatele pozitive vor fi până la sfârșitul sezonului.
Aș vrea să remarc prestația brigăzii de arbitri, formată din trei fete, care au condus jocul foarte bine, cu un plus pentru arbitra de centru, care s-a descurcat mai bine decât mulți bărbați și căreia îi prevăd un viitor foarte frumos. Felicitări!“, a declarat președintele executiv al secției fotbal, Costel LAZĂR, după victoria de astăzi.
CSM FOCȘANI 2007 a jucat în formula:
Preda – Negoiță (Săpunaru), Acasandrei, Marku, Alex Dumitru (Stroe), Jun Toba (Pahonțu), Zaharia, Mazilu (Toader), Enache, Ciobanu (cpt.), Tchassem (Gorovei).
Rezerve neutilizate: Păduraru – Elice Mexes, Riza, Mihart.
Antrenor principal – Octavian Grigore, antrenor secund – Adrian Senin
Asistent medical – Gabriel Bratu, delegat: Gheorghe Căldare.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.