Cărțindarul, mica bibliotecă pentru copiii din Mărăști, se deschide duminică!

* În curtea Bisericii Sfânta Maria Magdalena din Mărăști, comuna Răcoasa, duminică se va inagura #Cărțindarul, mica bibliotecă pentru copiii din localitate, care își dorește să crească cititori și oameni pentru un viitor mai bun *

Evenimentul va avea loc duminică, între orele 12.oo și 15.oo, chiar cu ocazia sărbătoririi Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocazie cu care la biblioteca din #Cărțindar vor fi deschise cărțile de povești pentru copii la Mărăști, satul-erou din Primul Război Mondial.
Atelierul este gazduit de Asociația “Eu, tu și ei” Focșani și susținut de voluntarii povestași din proiectele “CitESC. Rucsacul cu povești” și “Carte și arte pentru copiii din sate”, susținute de Corpul European de Solidaritate.
Mini-biblioteca este amplasată în spațiul sacru al bisericii satului și va fi dotată cu peste 250 de cărți pentru copii și adolescenți oferite de Asociația Eu, tu și ei, cu sprijinul unor donatori generoși, cel mai important fiind Asociația Română a Creatorilor Culturali și Artiștilor (ARCCA), partener tradițional al proiectului cultural și de literație c@rte în carte în sate.
„Vă așteptăm cu drag de copii și de cărți în microbuzul lecturii care pornește către Mărăști. Puteți susține #Cărțindarul printr-o donație în cărți sau bani ori prin redirecționarea a 3,5 la sută din impozitul pe venit încasat de stat până pe data de 24 mai 2023. Detalii la linkul de mai jos și la numărul de telefon 0744217031.“, este mesajul transmis de organizatori.
https://carteinsate.ro/completeaza-online-formularul-230/?fbclid=IwAR2bzCKKXUL-YbVnQEZOQfMnUZWjhJL4uwzSaxCwQSNovpravjmanyjTeSc

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.