Casă arsă intenționat la Tătăranu!!!

* În cursul nopții de duminică spre luni, pompierii militari au fost solicitați să intervină la două incendii, la Tătăranu și Boghești * Primele concluzii ale pompierilor spun că la Tătăranu cauza probabilă a dezastrului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul! * Din fericire, la niciuna dintre intervenții nu au fost înregistrate victime *

Prima misiune a avut loc imediat după miezul nopții, în jurul orei 00:10, când, un apel primit la numărul unic de urgență 112 semnala un incendiu la o gospodărie din satul Vâjâitoarea, comuna Tătăranu. După anunțarea incendiului, pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Forțele de intervenție au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tătăranu. La momentul sosirii la locul evenimentului, flăcările se manifestau violent atât la nivelul acoperișului, cât și în interiorul locuinței, cuprinzând o suprafață de aproximativ 100 mp. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite după mai bine de 4 ore de luptă cu flăcările. Pagubele au fost însemnate deoarece au ars: acoperișul casei construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa 50 mp, precum și 5 camere de locuit și 2 anexe, cu bunurile de uz gospodăresc aflate în interior. Pompierii au reușit sa salveze 4 camere de locuit. Cauza probabilă a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

* Incendiu provocat de scurt circuit la prisecani, comuna Boghești *

A doua a misiune fost anunțată la numărul 112, în jurul orei 00:40, apelantul semnalând faptul că arde o gospodărie din satul Prisecani, comuna Boghești. La locul indicat s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Podu Turcului, aparținând I.S.U. Bacău. Echipajele de stingere au lichidat incendiul care se manifesta generalizat, pe o suprafață de 120 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.


Foto ISU Vrancea https://www.facebook.com/photo?fbid=491444153015844&set=pcb.491444579682468

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.