Casa unui candidat de consilier local de la Spulber, tăiată cu drujba!!!

Partidul Poporului – Dan Diaconescu, organizația Vrancea, protestează față de violențele și distrugerile pe care le suportă candidații și simpatizanții săi în în această campanie electorală. Casa din lemn, aflată încă în construcție, a candidatului la funcția de consilier local al comunei Spulber, Sandu Nicu, a fost tăiată cu drujba în noaptea de 18 mai 2012.
“Este distrusă toată. M-au nenorocit, nu le-am făcut nici un rău, nu am nimic să le dau. Uitați-vă să vedeți în ce fel poate arăta o casă dărâmată jos“, a declarat Sandu Nicu, candidat pentru funcția de consilier local al comunei Spulber din partea PP – DD.
“Așa ceva numai în Vrancea se putea întâmpla, să distrugi cu bună știință munca cuiva fără să-ți pese nici cât negru sub unghie. Au făcut apel la o campanile curată, fără violență sau incidente și iată cum se țin de cuvânt. Le explicăm cum putem oamenilor că violența nu este o soluție dar când vezi că se întâmplă așa ceva și te mai gândești că o poți păți și tu parcă îți fierbe sângele în vene. Probabil că Poliția nu o să-l găsească niciodată pe făptaș iar Sandu Nicu rămâne cu paguba. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă Sandu Nicu sau cineva din familia lui ar fi fost acolo când au venit vandalii. Se putea întâmpla o tragedie. Este clar că le este frică de noi dar trebuie să țină cont că mai sunt doar câteva zile și va veni ziua socotelilor. Ne hărțuiesc în toate modurile, amenzi pentru afișe în condițiile în care pe toate gardurile vezi afișe, oameni amenințați cu bătaia sau cu moartea, caravana oprită cu echipaje de poliție de parcă suntem în vestul sălbatic. Astfel de gesturi îi fac pe oamenii de rând să înțeleagă, încă odată în plus, dacă mai era nevoie că a venit timpul schimbări”, ne-a declarat Neagu Murgu, președintele PP – DD Vrancea și candidatul acestui partid la președinția Consiliului Județean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.