Cascadorii râsului la ISJ – Iordache Bostan demis pentru a treia oară!

* Inspectorrul șef al Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Iordache Bostan, a fost demis, pentru a treia oară din funcție de către Ministerul Educației * Iordache Bostan refuză să părăsească biroul nr. 1 din ISJ și spune că va semna, în continuare documentele aflate la mapa inspectorului general *

Această ultimă demitere vine la doar câteva zile după ce Iordache Bostan a obținut la instanța Curtii de Apel Galati a anularea ordinului Ministerului Educatiei din 25 august 2010, prin care inspectorul general a fost suspendat. Situația este cu atât mai hilară dacă ținem cont de faptul că Iordache Bostan refuză să părăsească postul, Ministerul Educației numindu-l în funcție pe profesorul Stan Rogoz.

Unul dintre motivele destituirii profesorului Bostan a fost și calificativul nesatisfăcător acordat acestuia pentru activitatea de anul trecut. Motivul acordării acestui calificativ este dosarul de fraudă la bacalureat, pentru care instanța de judecată nu a dat, cel puțin deocamdată, o soluționare definitivă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.