Cătălin RĂDUCANU și-a dat demisia după bătaia cu Dragoș BÂRLĂDEANU!

* Cătălin RĂDULESCU, directorul cancelariei Prefectului și-a dat demisia după bătaia de noaptea trecută cu fostul deputat PSD Dragoș BÂRLĂDEANU *

Cătălin RĂDULESCU și-a depus demisia la primele ore ale zilei după ce a recunoscut altercația cu vechiul său prieten, fostul deputat PSD Dragoș BÂRLĂDEANU.

Fostul deputat PSD – Dragoș BÂRLĂDEANU a anunțat că a făcut plângere penală: „Cu mare dezamagire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin RĂDUCANU, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Rosu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunostință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria!“.

„Chiar acum, în timp ce vorbim, îmi scriu demisia, mai multe nu pot să comentez”, a declarat Cătălin RĂDUCANU pentru G4Media. Prefectul spune că a primit demisia acestuia și regretă „derapajul”. „Asemenea derapaje nu-și au locul, știu că au fost buni prieteni mult timp, am primit demisia domnului Răducanu în această dimineață”, a declarat Nicușor HALICI.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.