Cerc pedagogic la Limba și literatura română

Cercul pedagogic al profesorilor de limba și literatura română, centrul metodic 3 Focșani, coordonatori – prof. Bărbosu Pompilia și Sporea Daniela

Școala Gimnazială “Oana Diana Renea” din Focșani a fost gazda activităților din cadrul cercului pedagogic al profesorilor de limba și literatura română, centrul metodic 3 Focsani, din care fac parte Școlile Gimnaziale din Golesti, Câmpineanca, Cârligele, Cotești, Poiana Cristei, Răstoaca și “N. Iorga”, “Al. Vlahuță”, “D. Zamfirescu”, “A. Saligny”, “Oana Diana Renea” din Focșani.

Temele abordate au fost:

▶️Examenele naționale 2023, metodologii, regulamente, programe, calendare;

▶️Prezentarea unor aplicații și platforme pentru activitatea de predare – evaluare;

▶️Metode creative de predare a disciplinei limba și literatura română.

Totodată, ”românașii” clasei a VII-a, elevi ai Școlii Gimnaziale “Oana Diana Renea”, îndrumați de doamna profesoară Ionelia Burghelea, au susținut o activitate în cadrul proiectului “Gust pentru sănătate”. Promovat de Asociația InspirAction din București, proiectul se derulează si în alte două unități de învățământ din Focșani, Școala Gimnazială “N. Iorga” și “Al. Vlahuță”, și urmărește dezvoltarea personală a elevilor, implicându-i, alături de copii, pe părinți și pe profesori.

* Cerc pedagogic și la Măicănești *

Cercul pedagogic al profesorilor de limba și literatura română, Centrul metodic Măicănești, coordonatori – prof. Marga Răileanu și Rodica Radu

Profesorii de limba și literatura română de la Școlile Gimnaziale Măicănești, Nănești, Vulturu, Ciorăști, Bălești, Bordeasca Veche, Gologanu și Milcovul au fost prezenți astăzi la activitatea metodică găzduită de Școala Gimnazială Vulturu.

Au avut loc dezbateri privind: Noutăți și modificări din DOOM 3; Evaluarea Națională 2023; Metode moderne în predarea disciplinei Limba și literatura română.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.