Ciprian Nica – PSD acuză guvernul Boc de genocid social!

Deputatul PSD Ciprian Nica a susţinut, marţi, în Parlament o declaraţie politică intitulată „Realitatea lor, genocidul nostru”. În cadrul declaraţiei, deputatul lansa teoria conform căreia Guvernul PDL-UDMR cere eficienţă economică din sectoare de activitate sociale. În opinia sa, nu se cer performanţe economice în sectoare în care ar trebui să existe o astfel de competitivitate – vezi cazurile CFR, Tarom S.A. sau cele din zona mineritului, unde statul, în calitatea sa de acţionar majoritar, înregistrează pierdere după pierdere.

“Această abordare a guvernanţilor este una revoltătoare! Nu este nevoie să ceri performanţe economice în zone în care, tradiţional, trebuie să investeşti pentru a culege roadele dezvoltării viitoare, tai salariile, închizi spitalele, într-un cuvânt omori oamenii cu zile, iar acolo unde trebuie să obţii profit, ca acţionar majoritar nu faci nimic. Dai mână liberă directorilor care nu taie un leuţ din salariile angajaţilor şi le mai dau şi prime”, se arată în declaraţia politică.

Deputatul Ciprian Nica este de părere că prin decizia de eliminare a subvenţiei la căldură, puterea săvârşeşte un adevărat genocid social la adresa românilor care aduce cu politica de austeritate a lui Nicolae Ceauşescu!

„Căldura va deveni un lux pe care oamenii şi-l vor lua cu porţia – o oră, două pe zi! După ce le-au tăiat românilor salariile cu 25%, după ce au mărit TVA-ul la 24% şi după ce au micşorat indemnizaţiile de creştere a copiilor, guvernanţii PDL-UDMR îi condamnă pe români la frig! Este o decizie inumană care va duce la efecte pe care nu le putem estima, deocamdată. Dar, după haosul generat de închiderea spitalelor, nimeni nu se mai aşteaptă, probabil, la predicţii şi calcule de la acest guvern. Singurul calcul pe care românii de bun simţ îl fac este cel legat de zilele care au mai rămas de îndurat până ne vom elibera de sub această guvernare nefastă!”, este de părere deputatul PSD Ciprian Nica.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.