Colectează selectiv! Transformă deşeurile de ambalaje în premii!

Te invit să facem împreună încă un pas pe acest drum. El poartă denumirea de Colectare Selectivă și poartă semnătura prietenilor de la EcoRom.
Pentru început, câteva detalii despre această campanie:
– Perioada de desfășurare: 25 iunie – 28 iulie;
– Puncte de colectare selectivă participante la campanie:
– Persoanele care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deșeuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Câștigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o brățară reflectorizantă pentru bicicliști, o minge de plajă, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continuă să colectezi selectiv“. Toate tichetele răzuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie înscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.
– Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi câștigat prin tragere la sorți dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899
– Lista orașelor care participă în acțiune : Focșani, Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum și sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.
surse http://www.staupenet.ro/transforma-deseurile-de-ambalaje-in-premii.html
www.colecteazaselectiv.ro

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.