Concurs regional de aeromodele la Focșani

* În perioada 13-16 octombrie 2022, 15 echipaje formate din copii înscriși la cercurile de profil din țară și profesorii acestora auparticipat la un concurs regional de aeromodele *

Pe esplanada din fața Consiliului Județean Vrancea a avut loc, duminică, premierea participanților la Concursul regional de aeromodele și rachetomodele “Cupa Vrancei 2022”, ediția I, administrația județeană susținând financiar evenimentul.

„Prin desfășurarea acestui concurs, ne dorim reluarea unei vechi tradiții a Cercului de Aeromodele Focșani (înființat în anul 1952), care a organizat numeroase competiții de aeromodele și rachetomodele între anii 1960 – 1995. În perioada 13-16 octombrie 2022, 15 echipaje formate din copii înscriși la cercurile de profil din țară și profesorii acestora au sosit în județul Vrancea pentru a participa la un eveniment pe care l-am susținut și promovat, după o pauză de peste 20 de ani“, a afirmat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA.

Diplomele, cupele și medaliile au fost oferite de către consilierii județeni Claudiu Matei și Florin Vasilache, Ioana Dumitru, secretar general al Federației Române de Modelism, Raluca Anghel, director Palatul Copiilor Focșani și Ionuț Ștefan, profesor coordonator în cadrul Palatului Copiilor Focșani. Concursul regional de aeromodele și rachetomodele “Cupa Vrancei 2022” a avut loc în colaborare cu Palatul Copiilor Focșani, Federația Română de Aeromodelism și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.