Concursul „Ce poti face din capace de PET?” şi-a desemnat câştigătorii

* Echipa Liceului Pedagogic „Spiru Haret”, Focşani a câştigat concursul „Ce poţi face din capace de PET?” care s-a desfăşurat miercuri, 1 iunie 2011, în Piaţa Teatrului din municipiul Focşani cu un mozaic cu tema „Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte” *

Concursul, a fost organizat de către Consiliul Judeţean Vrancea în cadrul componentei de publicitate a Proiectului “SISTEM INTEGRAT DE MANAGEMENT AL DEŞEURILOR“ – co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu. Echipa de la Liceul Pedagogic a folosit peste 13.000 dopuri de plastic pentru realizarea mozaicului cu care a câştigat competiţia. În concurs s-au înscris 51 de echipe de la grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţul Vrancea. Misiunea juriului a fost foarte dificilă deoarece toate echipele din concurs au fost inventive şi competitive. Premiul concursului constă într-o tabără la munte pentru echipa câştigătoare.

Juriul concursului a fost format din:

Daniela Negulescu – manager de proiect

Lidia Dumbravă – inspector ISJ Vrancea

Sandor Korosoy – expert probleme mediu

Roxana Ada Făcăoaru – Secţia de Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu”

Costel Dumbravă – purtător de cuvânt CJ Vrancea.

Proiectul “SISTEM INTEGRAT DE MANAGEMENT AL DEŞEURILOR“ -urmăreşte să stabilească, la nivelul judeţului Vrancea, un sistem de management al deşeurilor sustenabil, suportabil şi eficient care îndeplineşte directivele Uniunii Europene şi legislaţia României. Grupul ţintă este format din aproximativ 361.193 de cetăţeni din judeţul Vrancea, din care 146.571 de cetăţeni care locuiesc în mediul urban şi 219.622 de cetăţeni care locuiesc în mediul rural. Perioada de implementare: 03.11.2010 – 30.04.2013. Valoarea totală a proiectului: 153.072.015 lei, din care 139.574.947 lei reprezintă co-finanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.