Concursul de Matematică și Informatică pentru mediul rural, ediția a XVII-a

Astăzi, 6 mai 2023, la Școala Gimnazială Paltin, s-a desfășurat a XVII-a ediție a Concursului de Matematică și Informatică pentru mediul rural, etapa județeană * La această etapă a concursului au participat 12 echipaje de la clasele V-VI și 9 echipaje de la clasele VII-VIII, reprezentând un număr de 84 de elevi *

Concursul este foarte apreciat și așteptat de elevi și profesori deoarece este un prilej de a dezvolta atât competențele STEM, lucrul în echipă, cât și posibilitatea de a cunoaște tradițiile și obiceiurile vrâncene. Alături de elevii și profesorii din învățământul vrâncean, a participat și un grup de elevi și profesori din Republica Moldova, din localitățile Volovița, Vărăncău, Mălăiești și Bălăbănești, ultima fiind o localitate înfrățită cu comuna Paltin.
Cele mai bune rezultate au fost recompensate cu diplome și premii în bani, iar echipajele câștigătoare au fost:
Clasele V-VI:
Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești – premiul I
Școala Gimnazială Paltin – premiul II
Școala Gimnazială „Valeriu D. Cotea” Vidra- premiul III
Școala Gimnazială Străoane – mențiune

Clasele VII-VIII:
Școala Gimnazială Străoane- premiul I
Școala Gimnazială Paltin – premiul II
Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești- premiul III
Școala Gimnazială Păunești -mențiune
Activitatea a fost coordonată, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, de Inspectorul școlar general, prof. Gabriela-Daniela Marchitan, Inspector școlar general adjunct, prof. Daniel Gherasim, inspector școlar pentru matematică, prof. Gabriela Gherman, și inspector școlar pentru informatică, prof. Cența Răvaș, în colaborare cu echipa de profesori din cadrul Școlii Gimnaziale Paltin, director Ionel Tătaru, cu susținerea primăriilor Paltin și Spulber.
„ISJ Vrancea mulțumește primăriilor comunelor Paltin, Spulber și Bălăbănești, reprezentate de domnii primari Ion Cocioabă, Sorin Vulcan și Ion Cotoman, pentru disponibilitatea arătată și Implicarea în activitățile derulate de unitățile de învățământ“, este mesajul conducerii ISJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.