Concursul „Știu și aplic“ la Colegiul COTEA Focșani!

Colegiul Tehnic ,,Valeriu D. Cotea” din Focsani a fost gazda etapei județene a concursului național ,,Știu și aplic – securitatea și sănătatea în muncă se deprinde de pe băncile școlii”, parte a proiectului ,,Valențe culturale ale securității și sănătății în muncă”, organizat de către Colegiul Tehnic ,,Gh. Asachi” Iași, cu sprijinul Inspectoratului Teritorial de Muncă, in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea și cu Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Concursul se află la a IX a ediție și a presupus parcurgerea a două probe, o probă scrisă și una practică, la etapa județeană de anul acesta participând, la nivelul județului Vrancea, un număr de 10 echipaje din 5 unități de învățământ tehnologic din județ. Proba scrisă s-a desfășurat online, pe platforma dedicată acestui concurs, iar proba practică a constat în rezolvarea unor situații problemă pe tema securității în muncă.

„Pentru etapa națională a concursului care se va desfășura la Iași, în perioada 12-14 mai 2023, s-au calificat 4 echipaje, de la Colegiul Economic ,,M. Kogălniceanu”, Colegiul Tehnic ,,Valeriu D. Cotea” Focșani și de la Liceul Tehnologicc ,,Al. I. Cuza” Panciu. Felicităm toate echipajele participante, profesorii îndrumători și le urăm mult succes!“, a transmis conducerea ISJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.