Conferință pe Skype despre studiile în străinătate la Colegiul Cuza!!!

Astăzi, 10 octombrie, la ora 18:00, în biblioteca Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea va organiza o conferinţă Skype cu reprezentanţii Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia.
Scopul conferinţei este de a le prezenta liceenilor români o modalitate avantajoasă de a face studiile universitare în Suedia şi de a le răspunde acestora la întrebări. Totodată, este recomandat ca elevii să vină alături de părinţi. În felul acesta, părinții viitorilor studenți vor putea descoperi informațiile despre programele de studiu pe care le-ar putea susține copiii acestora, putând să îi sprijine din timp în desfășurarea procedurilor privind admiterea.
Asociaţia Studenţilor Români din Suedia este actual partener al Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea şi are ca scop integrarea studenților români în Suedia precum și promovarea imaginii tinerilor absolvenți români pe piața muncii din Suedia. Aceasta este în totalitate formată din foşti elevi de liceu care în prezent sunt studenţi în Suedia, de aceea ne aşteptăm la o colaborare cât mai înfloritoare.
„Aşteptăm toţi elevii de liceu interesaţi şi le recomandăm cu căldură să vină în număr cât mai mare, deoarece este o mare oportunitate pentru ei, ţinând cont că Suedia este una dintre cele mai dezvoltate ţări din Europa“, a declarat Codrin Bostan, director la departamentul Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere Consiliul Județean al Elevilor Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.