Conservatorii sprijină orice candidat desemnat de PSD!

Conservatorii vrânceni, prin intermediul preşedintelui organizaţiei Ionel Cel Mare, au confirmat ieri că sprijină candidaţii desemnaţi de PSD atât pentru Consiliul Judeţean Vrancea cât şi pentru primăria Focşani, indiferent care ar fi numele aruncate în luptă de PSD. Declaraţia preşedintelui PC Vrancea vine să limpezească apele la Focşani mai ales după ce poziţia de candidat al USL la primăria Focşani a fost motiv de dispută între PSD şi PNL. „Vom sprijini orice candidat desemnat de PSD pentru primăria Focşani sau un independent sprijinit de PSD pentru ocupa postul de primar al Focşaniului. Nu mi-am pus problema unei candidaturi independente a mea pentru primăria Focşani şi vom respecta protocolul semnat la nivel naţional cu PSD“, a declarat duminică Ionel Cel Mare, preşedintele PC Vrancea. La această oră au fost semnat toate protocoalele de constituire a USL în toate oraşele şi comunele vrâncene, cu excepţia Focşaniului! „La momentul potrivit va fi semnat şi acest document“, a mai adăugat preşedintele PC Vrancea, Ionel Cel Mare.

2 Responses pentru “Conservatorii sprijină orice candidat desemnat de PSD!”

  1. tinca says:

    ce fata importanta face liderul Celmare. de greutatea functiei se vede ca. Sau ascunde prostia, care-l insoteste de-a lungul vietii. L-am cunoscut personal, nu e cel ce vrea sa para. dupa ce l-ai scapat sub piele, te face praf. Un om periculos ce tot masoara cu profit si iubeste la nebunie banii, in buzunarul lui desigur. daca are nevoie de tine te pune la icoana si dupa ce i-ai rezolvat nici nu te stie. O pocitanie.

  2. rb says:

    cunosc si eu persoana data, stie doar rostul la a canta si incanta cucoane de tot felul. In Administratia Penitenciarelor era printre primii la categoria data. Mai greu cu munca. Cand va crede ca a devenit cel mai important polician al Vrancei, va avea surprize spectaculoase din anterioara sa activitate profesionala…

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.