Copilă de șase ani accidentată la Ruginești

Luni dimineață pe D.J.119 C, pe raza localităţii Rugineşti, P. Eusebiu-Mihail, de 25 ani, din Ţifeşti, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen,  a acroşat şi accidentat uşor pe minora C. I., în vârstă de 6 ani, din Rugineşti, care fiind lăsată nesupravegheată, s-a angajat, neregulamentar, în traversarea drumului prin faţa unui autocar. Cercetarile sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 28.03.2011, orele 08.30, poliţiştii din Mărăşeşti, l-au identificat pe str.Doinei, din localitate, pe B. Dumitru, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, fiind sub influienţa alcoolului (0,71 mg/l test respiraţie). Celui în cauza i-a fost retinut permisul de conducere si va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

* Infracţiune la legea 61/1991 *

La data de 28.03.2011, polţiştii TF Focşani l-au identificat în sala de aşteptare a Staţiei CF Focşani pe D. Constantin, de 54 ani, din comuna Pufeşti, sat Ciorani, având asupra sa  un cuţit cu lama de 25 cm., afirmând că-l poartă asupra sa deoarece se află în conflict cu doi cetăţeni din comuna sa. Cutitul a fost confiscat, iar cercetarile sunt continuate de poliţişti sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de armă albă.

* Suspect de furt identificat de poliţişti *

Duminică seară poliţiştii din Panciu, au fost sesizaţi de  P. Ion din comuna  Moviliţa, despre faptul că în perioada 26-27.03.2011, persoane necunoscute au pătruns în locuinţă, prin efracţie, de unde au sustras unelte electrice folosite la construcţie în valoare de 5000 lei. În urma cercetărilor efectuate, autorul furtului a fost identificat în persoana P. Florin, nepotul părţii vătămate. Bunurile au fost recuperate de poliţişti in totalitate si predate persoanei vatamate. Cercetările sunt continuate de poliţişti cu autorul in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.