Creditul Rapid fără garanţii materiale pentru IMM de la Banca Transilvania

* Banca Transilvania a lansat pe piaţă cu Creditul Rapid fără garanţii materiale, destinat acoperirii nevoilor de capital generate de desfăşurarea activităţii sau pentru creşterea afacerii * Creditul este acordat pe termen mediu, de până la 60 de luni, cu perioadă de graţie *

Creditul Rapid fără garanţii materiale este destinat clienţilor IMM care au o cifră de afaceri de până la 4 milioane lei iar principalul beneficiu oferit de acest credit este dat de lipsa garanţiilor materiale. Împrumutul poate fi accesat şi în varianta de garantare a sumei de către Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) iar suma poate fi utilizată inclusiv pentru refinanţarea altor credite pe termen scurt sau mediu. Perioada de graţie, care poate fi de până la 12 luni, sporeşte atractivitatea creditului tocmai pentru că înseamnă, pentru client, efort minim de rambursare în primul an.

Valoarea maximă a creditului este de 60.000 de lei sau echivalentul în euro. Aceasta poate să ajungă până la 100.000 lei sau echivalentul în euro, în cazul în care clientul optează pentru constituirea garanţiei FNGCIMM pentru 80% din valoarea creditului. Dobânda aferentă Creditului Rapid fără garanţii materiale, acordat în lei, este de 12% p.a., respectiv de 11% p.a. în cazul în care se solicită garanţiile Fondului, iar pentru împrumutul în euro, dobânda este de 9,5% p.a., respectiv de 8,5% p.a. Creditul care nu presupune comision de rambursare anticipată și pot fi făcute rambursări anticipate parţiale sau totale, fără niciun efort suplimentar din partea întreprinzătorilor.

Pentru a beneficia de Creditul Rapid fără garanţii materiale, o companie trebuie să înregistreze o perioadă minimă de activitate de 24 de luni, iar evoluţia cifrei de afaceri să fie pozitivă sau, dacă înregistrează scădere, aceasta să fie de maxim 25%.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.