Cristinel BĂLOSU, noul director de la Administrația Piețelor Focșani!

* Cristinel BĂLOSU a fost numit în funcția de director al Administrației Piețelor Focșani în locul lui Vladimir DUȘINSCHI * Nu este clar modul în care s-a făcut vacantarea postului de director, surse din administrației vorbind despre o demisie a lui DUȘINSCHI *

Schimbarea de la conducerea Administrației Piețelor ar fi fost făcută ieri, în cadrul Consiliului de Administrație din care fac parte Cristinel BĂLOSU, Daniela GOGEAN, Adrian CIUPERCĂ – toți membri PNL, George NICA – PSD și Augustin NEGRUȚ – USR, ei având mandate de 4 ani. În urma desemnării sale în funcția de director, Cristi BĂLOSU va trebui să-și dea demisia din calitatea de membru al Consiliului de Administrație. Noul director al Administrației Piețelor este și consilier județean din partea PNL.
Până la această oră nu se știe dacă fostul director Vladimir DUȘINSCHI, instalat la conducerea Administrației Piețelor de către primarul Cristi MISĂILĂ, va ocupa un alt post în cadrul echipei edilului. Ca lucrurile să fie și mai complicate vă reamintim faptul că Vladimir DUȘINSCHI a fost, la un moment dat, membru PNL. Numirea lui Cristinel BĂLOSU în această funcție confirmă astfel atât zvonurile care bântuie târgul Focșanilor de ceva timp cât și nivelul influenței acestuia.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.