CSM a pierdut la 9 goluri meciul de 5 stele cu Dinamo! Focșănenii și-au încurajat frenetic echipa!

* CSM Focșani 2007 – Dinamo București 26-35 * Scorul a fost prea aspru raportat la ceea ce s-a întâmplat pe teren * Diferența de valoare și unele decizii ciudate de arbitraj, au făcut ca Focșaniul să sufere cea mai drastică corecție din acest an * Galeria Focșaniului merită un premiu pentru fair-play, dinamoviștii fiind aplaudați și ei la finalul meciului * CSM Focșani 2007 va juca următoarea etapă sâmbătă, 25 februarie, în deplasare cu SCM Politehnica Timișoara * Echipa noastră se menține pe locul 6 în clasamentul Ligii Zimbrilor cu 33 de puncte *

Sala Polivalentă a fost arhiplină pentru cel mai așteptat meciu al sezonului la handbal. Interesul a fost atât de mare încât organizatorii iar rugat pe spectatorii din sală să nu părăsească incinta pe durata pauzei, mulți amatori de handbal fiind încă afară așteptând o oportunitate să intre. Meciul a meritat efortul handbalul spectacol fiind la el acasă în Sala Sporturilor “Alin Moldoveanu” din Focșani. Dinamo București, câștigătoarea ultimelor șase ediții ale Ligii Zimbrilor, a intrat pe teren extrem de motivată în a-și continua seria victoriilor din campionat.

Calificată în optimile de finală ale Champions League cu trei etape înainte de finalul grupelor, dinamoviștii au venit la Focșani cu cel mai bun lot, chiar dacă în urmă cu trei zile au avut un meci greu pe terenul celor de la PSG.

Începutul a fost unul de coșmar pentru băieții noștri care au fost conduși cu 4-1 și 6-2 în primele 10 minute dar au reușit să schimbe impresia până la pauză cand diferența, chiar dacă tot de 3 goluri, părea posibil de șters. Din păcate câteva greșeli individuale și forma mai slabă a unor jucători importanți ai CSM-ului au făcut ca la final diferența să fie de 9 goluri.

Ca de obicei cea mai frumoasă galerie din handbalul masculin românesc nu a lipsit și a încurajat frenetic echipa pe tot parcursul meciului.

Dinamo București este liderul Ligii Zimbrilor, campioana din ultimii 6 ani și echipa calificată în play-off-ul EHF Champions League. După meciul de duminică seară formația noastră se menține pe locul 6 în clasamentul Ligii Naționale cu 33 de puncte.

CSM FOCȘANI 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea (cpt.), Kritikos, Rață, Golea, Miroiu, Crnoglavac-8 goluri, Popovici, Hrimiuc-3, Mocanu-2, Nuțu, Krstevski-3, Roșu-5, Eros, Makrishin-5.

Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Dinamo București: Ghedbane, Heidarirad – Racoțea-1 gol, Pedro da Silva-5, Ghionea-3, Gurbindo-1, Negru, Dissinger-1, Pascual-7, Kasparek-1, Kuduz-6, Humet-3, Akimenko-3, Shebib-2, Militaru, Sorhaindo-2.

Staff tehnic: Xavier Pascual, Jordi Giralt, Sebastian Bota, Elian Apostol

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.