CSM Focșani joacă semifinala pentru calificare în Liga 2 cu BUCOVINA Rădăuți !!! Bravo băieți!!! HAI CSM Focșani!!!

* În semifinalele barajului pentru promovare în liga secundă, CSM Focșani 2007 va întâlni pe BUCOVINA Rădăuți, ocupanta locului I în seria 1 * Asta chiar dacă am pierdut meciul de sâmbătă din deplasarea de la Buzău * Scorul AFC Metalul Buzău vs. CSM Focșani 2007 2-1 (1-0) iar Focșaniul va termina seria pe locul II * Se cuvin mulțumiri antrenorilor Octavian GRIGORE și Adrian SENIN, cei care au adus CSM Focșani până aproape de baraj *

Până la semifinala pentru calificare formația noastră va juca în ultima etapă a play-off-ului sâmbătă, 18 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul Milcovul din Focșani, în compania echipei ACS Unirea Braniștea. În meciul cu METALUL Buzău golul echipei noastre a fost marcat de Mihai Stancu în min. 82 și trebuie să mai amintim faptul că, la scorul de 1-0 pentru gazde, în min. 50, Zaharia a ratat un penalty acordat echipei noastre. Pentru gazde au înscris Tudor Saim în min. 7 și Adrian Moldovan în min. 54.
CSM Focșani 2007:
Niczuly – Săpunaru (cpt.), Marku, Perju, Dumitru (Tamași/ min. 77), Jun Toba (Stancu/ min. 59), Mazilu (Mihart/ min. 84), Negoiță (Tchassem/ min. 59), Enache, Zaharia (Oprea/ min. 77), Dănăilă.
Rezerve neutilizate: Preda – Ciopa, Dănilă, Toader.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.