Cursuri gratuite de calificare pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 – 29 ani!

* Tinerii care au până în 30 de ani pot înființa o afacere proprie în cadrul proiectului „Investește în viitorul tău!“, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, anunță președintele Consiliului Județean Vrancea – Cătălin TOMA * Absolvenții cursurilor vor primi, de asemenea, o subvenție de 400 lei/1.800 lei, în funcție de tipul cursului pe care îl urmează *

Proiectul se adresează tinerilor NEETs, adică tineri din mediul rural și urban care NU sunt angajați și NU urmează niciun program educațional sau de formare. Aceștia trebuie să aibă domiciliul sau reședința în regiunile de implementare ale proiectului, aici fiind inclus și județul Vrancea și sunt înregistrați la Agenția județeană de Ocupare a Forței de Muncă. În cadrul proiectului se organizează cursuri gratuite de formare și perfecționare: operator de Introducere, Validare și Prelucrare Date (operare pe calculator), agent de securitate, lucrător comercial .

Programul cursurilor este de 80/360 de ore, fiind organizate cât mai aproape de domiciliul participanților, imediat ce în zona vizată se formează o grupă de minimum 14 persoane (pentru cursurile de inițiere = 80 ore) sau 28 persoane (pentru cursurile de calificare = 360 ore).

Absolvenții cursurilor vor primi, de asemenea, o subvenție de 400 lei/1.800 lei, în funcție de tipul cursului pe care îl urmează. De asemenea, 28 de persoane vor fi formate în domeniul antreprenoriatului, iar 260 de persoane vor beneficia de servicii de mediere pe piața muncii.

Detalii și înscrieri la telefon: 021/6427951, mail comunicare@gecost2001.ro și www.gecost2001.ro

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.