Dan Diaconescu vrea ca PP-DD să-i dea jos pe Oprișan și Bacinschi!!!

Liderul PP – DD a pus gând rău primarilor în funcție din județ despre care spune că nu au făcut nimic pentru localitățile pe care le păstoresc * În ciuda vremii potrivnice Dan Diaconescu a fost așteptat de sute de persoane în localitățile vizitate * Comando-ul PP – DD care s-a deplasat în județ a cuprins toate numele grele în frunte cu Dan Diaconescu * Au fost în localitățile vrâncene președinta partidului Simona Man, Florin Condurățeanu, Horia Mocanu, Liviu Neagu, Florentina Gherghișanu, Cristian Sefer la care s-au adăugat fruntașii județeni Neagu Murgu, Aurel Bâcu, Ticu Lazăr, Jănică Bordeanu, George Petric * Diaconescu vrea limitarea numărului de mandate de primar sau șef al Consiliului Județean la două *

“Este același baron la Consiliul Județan de 20 de ani. De ce nu-i schimbați domnilor? Este o experiență interesantă pentru noi pentru că vedem cât de nemulțumiți sunt oamenii. Cu toate astea actualii conducători ies mereu de zeci de ani. Nu înțeleg cum zice USL că le schimbă acum viața românilor când puteau să o facă deja până acum, pentru că în Vrancea au toată puterea. În acest județ credem că avem deja peste 30 de procente și vom câștiga. Venim cu oameni noi, care nu au făcut politică până acum. Sperăm să învingem și la Consiliul Județean, la primăria Focșani și în cât mai multe comune. USL și PD-L înseamnă același lucru, este o prosteală pe față. Mai are ca Băsescu, după ce termină mandatul să intre și el în USL. Sunt de acord cu respectarea concluziilor acelui referendum în care s-a cerut Parlament unicameral și cu 300 de aleși deoarece așa au vrut oamenii. Restul este discutabil, și cu mandatul președintelui și cu regionalizarea țării. În opinia mea Ponta și Crin trebuiau să accepte propunerea lui Băsescu de a demisiona iar apoi să vadă exact ce se poate schimba în Constituție și ce nu. Rupând acea scrisoare Ponta și Crin ne lasă cu Băsescu încă doi ani pe cap, ori este anormal acest lucru câtă vreme lumea nu-l mai vrea. De aceea cred că este o trădare a celor din USL., o conlucrare a vechilor membri FSN pentru că, până la urmă, PSD, PD-L, PNL au oameni care s-au perindat prin toate aceste partide”, a declarat Dan Diaconescu la Coroteni. Diaconescu a lansat ieri în Vrancea și propunerea ca numărul de mandate pe care le poate avea un parlamentar, primar sau președinte de Consiliu Județean să fie limitat la două. ”Cel mai bine este ca numărul de mandate pe care le poate avea un ales, parlamentar, primar sau președinte de consiliu județean să fie limitat la două, indiferent de cât de bun gospodar este respectiva persoană. În două mandate are timp suficient să facă ce trebuie pentru comunitate”, a mai adăugat Dan Diaconescu.

* Presiuni la Slobozia Bradului sau Odobești ca întâlnirile cu Dan Diaconescu să nu aibă loc! *

“A fost greu să strângem oamenii pentru a-l întâmpina pe domnul președinte Diaconescu deoarece s-au făcut mari presiuni în sat din partea prietenilor primarului actual ca lumea să nu vină aici. Avem 150 de mebri de partid și mulți simpatizanți care au așteptări mari de la noi. Sunt foarte mari probleme care tot rămân nerezolvate de mulți ani cum ar fi apa, gunoiul. Dacă v-aț duce să vă arat groapa de gunoi o sî spuneți că nu este adevărat. Domnul primar numai în campanii face câte ceva cum ar fi să pună piatră sau să facă drumul, atât. În rest oamenii de aici vor aceleași lucruri ca toată lumea, o viață mai bună”, ne-a declarat Nela Militaru, candidatul PP-DD pentru primăria din Slobozia Bradului.

* Unul dintre cameramanii OTV internat în stare gravă la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani *

Unul dintre cameramanii OTV , Ştefan Adonis Dinu, de 32 de ani, a fost internat duminică de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani unde i s-a pus diagnosticul „pneumotorace drept spontan“. Am avut o problemă cu unul dintre colegii noștrii care a fost internat în spital la Focșani. Am vorbit cu Raed Arafat mai devreme și a spus că ne va ajuta cu un elicopter. Sperăm că va fi salvat cu mijloacele SMURD, am vorbit la Bucureşti la Spitalul de Urgenţă. Nu există transport între Focşani şi Bucureşti, este ceva îngrozitor. În România dacă nu faci puţin trafic de influenţă, dacă nu ai oarecare relaţii se pare că mori cu dreptatea în braţe. Facem ce putem să-i salvăm viaţa pentru că am înţeles că e un caz foarte grav.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.