Dezastru pentru Focșani: Fenomenul BOOVIE se mută la Brașov!

* Festivalul de book-trailere care a devenit o emblemă a municipiului Focșani și a județului Vrancea, se mută în acest an, la Brașov * În acest an festivalul care va avea tema „The Book of New Beginnings“ se va desfășura în perioada 25-28 iulie * Pentru Focșani și Vrancea BOOVIE a însemnat o promovare altfel, de care nu prea a mai avut parte, evenimente de anvergura sa fiind poate doar Mausolee pe Bicicletă sau Summer Blues Festival *

„Suntem extrem de mulți de câțiva ani încoace la festival. Prin mulți, ne referim la ordinul miilor de copii și profesori pasionați de lectură și film. Nu putem să vă mulțumim îndeajuns pentru că VOI ați făcut din Boovie un fenomen atât de mare! Mulțumim tuturor instituțiilor locale, partenerilor și sponsorilor pentru sprijinul acordat de-a lungul celor 7 ani!

2023 este anul unor noi începuturi…pentru că ne “mutăm” la Brașov! Și încă pentru patru zile!

This year is going to be big. Save the date: Boovie 8.0, Brașov, 25-28 iulie 2023.

See y’all there!“, este mesajul de pe pagina festivalului.

Personalități din lumea mass-media și nu numai au participat la BOOVIE susținând work-shop-uri și training-uri. Pro TV prin România Te iubesc!, I Like IT, Apropo TV și Andi MOISESCUPaula HERLO, Carmen USCATU, Virgil IANȚU, Rock FM sau DIGI24 New School, Old school au prezentat BOOVIE ca un fenomen al tinerei generații.

* Scurtă prezentare BOOVIE! *

Ideea BOOVIE aparține profesoarei Carmen ION care a avut grijă ca acest proiect să ajungă la maturitate, BOOVIE a propus o nouă metodă de abordare a cărţilor, prin transformarea lor în book-trailere de către echipe formate din elevi, coordonate de un profesor. Se adresează atât elevilor de liceu, cât și celor de gimnaziu și prespune: formarea unei echipe de 6-11 membri, realizarea integrala a unui trailer după citirea romanului suport (scenariu, regie, interpretare, montaj etc.), evaluarea trailerului de către un juriu de specialitate, care stabileşte câştigătorii.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.