Dinamo ne-a demolat la handbal! Am luat bătaie la o diferență de 11 goluri!!! Scorul nemeritat!

*La fel de adevărat este că dinamoviștii au fost mângâiați de arbitri, în prima repriză, când deciziile brigăzii ne-au făcut varză – CSM Focșani 2007 a fost DE DOUĂ ORI în dublă inferioritate numerică * Scorul final a fost unul nemeritat, CSM FOCȘANI 2007 vs CS Dinamo București: 26-37 (12-16)!!! Vă anunțăm că s-a găsit o modalitate de intrare gratuită a copiilor la toate partidele de pe teren propriu. Mai exact își vor cumpăra bilet care va fi decontat ulterior cu ajutorul unui sponsor * Formația noastră va juca etapa viitoare (a 3-a) duminică, 10 septembrie, în deplasare cu HC Buzău *

Partida a fost una dură pentru CSM Focșani care nu a marcat în primele 10 minute. Primul gol al meciului a fost înscris, culmea, de portarul lui Dinamo. Unul dintre eroii meciului de la Timișoara, Makrishin nu a marcat în meciul cu Dinamo! De la Bucureșteni numai cine nu a vrut sau nu a fost pe teren nu a marcat. Tinând cont de impresia lăsată la finalul meciului scrorul a fost prea dur, fiind efectul greșelilor individuale.

Ce spune Cătălin Vlădescu:
„Băieții noștri pierd în această seara partida cu Dinamo București, scor 26-37. Cu un joc curajos în primele 40 de minute, timp în care aproape că au luptat de la egal la egal cu o echipă înțesată de jucători uriași din handbalul mondial, ai noștri, storși de efortul depus, au terminat “benzina”, în mod firesc. Cu o apărare din care au lipsit, accidentați, doi piloni de bază, Tibi Popovici și Marius Ragea, am pierdut din agresivitatea obișnuită în fazele de apărare, chiar dacă băieții noștri s-au zbătut mult, încercând să le suplinească absența așa cum au știu ei mai bine. Din minutul 45, antrenorul Dalibor Cutura, mânat din spate și de vocile suporterilor din tribune, a mutat, introducând în teren și jucătorii tineri din lot, sau pe cei mai puțin folosiți. Astfel ne-am bucurat să-i vedem jucând foarte bine și chiar marcând, pe Alex Golea, Tiberius Toboșaru, David Pavlov și Attila Eros. Au intrat într-un moment în care, cum se spune în sport, nu mai aveam ce să apărăm. A fost un experiment super reușit, pe care antrenorul Cutura ar fi bine să-l aplice mai des, în ideea de a da încredere și, ușor, ușor, oferindu-le experiența atât de necesară, unor jucători tineri, de certă calitate.
Urmează partida de la Buzău, de săptămâna viitoare, despre care vom mai discuta.“

CSM FOCȘANI 2007 și autorii golurilor
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Rață-6 goluri, Pavlov, Golea-3, Miroiu-4, Trkulja, Crnoglavac-4, Toboșaru-3, Mocanu, Marijanac-3, Roșu-1, Eros-2, Makrishin.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.
CS Dinamo București și marcatorii
Heidarirad-1 gol, Cupara – Buguleț-4, Dedu-1, Racoțea-1, Negru-2, Cindric-2, Alex Pascual-4, Kukic-4, Kasparek, Stanciuc-4, Rosta-8, Kuduz, Humet-2, Akimenko-4, Militaru.
Staff tehnic: Xavier Pascual, Jordi Giralt, Sebastian Bota, Victor Semen.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.