Discuții pentru relocarea școlilor ce intră în reparații!

* Primarul Misăilă s-a întâlnit ieri cu directorii unităților școlare care vor fi reabilitate în perioada următoare *

Primarul Cristi Valentin Misăilă a invitat vineri, 9 decembrie 2022, directorii tuturor unităților de învățământ din oraș la o întâlnire de lucru, care a avul loc în sala de ședințe din cadrul Primăriei Municipiul Focșani. Discuțiile purtate în cadrul acestei întruniri, la care a participat și Inspectorul General Școlar, Gabriela Daniela MARCHITAN, au vizat variantele de relocare a elevilor și cadrelor didactice din instituțiile școlare focșănene care vor intra în reabilitare în anul 2023.

Pentru început, s-a solicitat o situație a locurilor disponibile în celelalte unități școlare deja reabilitate sau care vor intra după această etapă în procesul de modernizare. După analizarea situației generale, s-a hotărât de comun acord ca în perioada următoare să se stabilească câte o întâlnire cu fiecare unitate de învățământ în parte, astfel încât să se identifice cele mai bune soluții pentru elevii și profesorii de acolo.

În încheiere, Primarul Cristi Valentin Misăilă le-a transmis tuturor elevilor și cadrelor didactice invitația de a veni cu colindul în perioada premergătoare Sărbătorii Crăciunului la Primăria Muncipiului Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.