E timpul schimbării: Aurel Bâcu şi Neagu Murgu candidaţii PP – DD Vrancea pentru primăria Focşani şi preşedinţia Consiliul Judeţean!!!

Neagu Murgu şi Aurel Bâcu sunt candidaţii PP – DD Vrancea pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean respectiv de primar al Focşaniului. Din echipa PP – DD Vrancea face parte şi ziaristul Gabriel Micu, redactorul şef al ziarului Milcovul.ro, care este pe lista de candidaţi de consilieri locali PP – DD pentru municipiul Focşani. Pe listele de consilieri locali şi judeţeni ale PP – DD Vrancea se găsesc persoane din toate clasele sociale de la muncitori la manageri de firme. Campania electorală a PP – DD va fi una civilizată din care vor lipsi atacurile suburbane.

„Voi fi un primar cinstit, competent şi care va asculta doleanţele focşănenilor. De asemenea voi fi un primar independent care nu va accepta ordine din altă parte. Focşănenii doresc schimbarea deoarece actualul primar a avut suficient timp să demonstreze ce poate. Ajunge! În această confruntare mă bazez pe numărul mare de semnături pe care ni le-au dat focşănenii pe adeziunile strânse pentru Partidul Poporului. Oamenii au venit singuri la noi şi ne-au spus care le sunt problemele şi speranţele”, Aurel Bâcu, candidatul PP – DD pentru funcţia de primar al municipiului Focşani. Neagu Murgu, preşedintele PP – DD Vrancea şi candidatul acestui partid pentru funcţia de consilier judeţean a anunţat şi lista candidaţilor pentru primăriile din comunele vrâncene. „Avem candidaţi pentru 63 de comune vrâncene şi sperăm ca, până la expirarea termenului prevăzut de lege să mai putem adăuga încă câteva liste. A fost un efort foarte mare dar sunt obişnuit să fiu mereu între primii şi de aceea am acceptat şi această provocare. Suntem o organizaţie în care aproape toţi dintre cei implicaţi nu au făcut politică. Vom duce o campanie electorală civilizată, bazată pe programe şi nu vom apela la atacuri murdare”, a afirmat şi Neagu Murgu, candatul PP – DD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. După prezentarea candidaturilor Aurel Bâcu şi echipa sa de campanie a mers la Biroul Electoral Municipal unde şi-a depus candidatura. Atât Neagu Murgu cât şi Aurel Bâcu sunt foşti militari de carieră, ambii cu rezultate foarte bune. Neagu Murgu s-a remarcat şi în mediul de afaceri din Vrancea, în prezent el fiind managerul sucursalei Vrancea a firmei de asigurări EUROINS.

Marţi ultima zi de depunere a candidaturilor

Până marţi după amiază şi-au depus candidaturile doar Partidul Poporului Dan Diaconescu, independentul Cristi Irimia şi Partida Romilor, cu menţiunea că cei din urmă nu au un candidat pentru primăria Focşani. Marţi vor ajunge la Biroul Electoral Neagu Murgu – candidatul PP – DD Vrancea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi USL şi Alianţa pentru Vrancea. Primarul în funcţie – Decebal Bacinschi a refuzat să spună dacă va mai candida pentru un nou mandat. „Nu este decizia mea ci a partidului. Nu pot să vă spun acum dacă voi mai candida sau nu. Veţi vedea mâine”, ne-a declarat Decebal Bacinschi.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.