Echipament de ultimă generație pentru Spitalul Adjud!

* Spitalul Municipal Adjud a achiziționat, cu fonduri europene nerambursabile, echipamente de ultimă generație ce urmează să intre în dotarea blocului operator *

Este vorba despre 3 sisteme electrochirurgicale pentru intervenții chirurgicale si endoscopice, cu reglare automată a puterii de tăiere/coagulare. Aceste echipamente sunt recomandate pentru toate disciplinele chirurgicale, având o gamă variată de accesorii sterilizabile sau de unică folosință.

De asemenea ai mai fost cumpărate 1 motor de ortopedie cu accesorii de ultimă generație. Avantajul utilizării acestuia constă, printre altele, în reducerea timpilor operatori și scurtarea perioadei de recuperare și 1 electrodermatom necesar prelevării grefelor tegumentare care va fi util în cazul paienților cu defecte tegumentare sau lipsa totală a țesutului tegumentar în anumite zone ale corpului.

Pe lângă acestea dotările au inclus și truse de instrumentar necesare în realizarea intervențiilor ortopedice.

„Implementarea acestui proiect prin care au fost achiziționare dispozitivele mai sus enumarate a fost posibilă deoarece echipa multidisciplinară a Spitalul Municipal Adjud pune pacientul mai presus de orice! Iar siguranţa pacientului înseamnă un act medical realizat corect, în condiţii de igienă maximă şi utilizând aparatura modernă!“, este mesajul primăriei municipiului Adjud.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.