Enet închide robinetul cu căldură!

* Enet SA Focșani a anunțat marți că oprește livrarea de agent termic pentru intervalul orar 10 – 18 * Motivul acestei decizii este încălzirea vremii * De o lună de zile Enet are site nou pe net *

Enet SA producătorul focșănean de energie termică în sistem centralizat a anunțat ieri că va reduce programul de furnizare al căldurii. Concret șefii Enet au decis ca să nu mai livreze căldură în intervalul orar 10 – 18, motivul fiind încălzirea vremii. Potrivit prevederilor legale în vigoare Enet este obligat să întrerupă furnizarea de căldură dacă, tipm de trei nopți consecutive, temperatura este peste 10 grade Celsius.

Enet SA Focșani și-a schimbat și site-ul de prezentare, încercând astfel o apropiere față de focșăneni. În noua structură focșănenii au un link de unde pot descărca adeverințele necesare precum și o așa numită „Carte cu răspunsuri“ unde sunt oferite răspunsuri pentru unele dintre cele mai frecvente întrebări puse de focșăneni. Una dintre întrebările esențiale care lipsește de pe site-ul Enet este „Când putem să ne debranșăm de la Enet?“.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.