Excelenta în educație și sport, premiată de Consiliul Județean Vrancea!

Ana Maria BĂRBOSU, cea mai bună gimnastă a României și atleta Claudia PRISECARU, multiplă campioană națională au fost capi de listă* În total 331 de elevi, profesori, sportivi și antrenori au fost recompensați pentru performanțele obținute*

Gala ”Olimpicii pe primul loc” s-a desfășurat în sala mare a Consiliului Județean Vrancea, premierile fiind realizate pe baza rezultatelor transmise de către Inspectoratul Școlar Județean Vrancea și Direcția Județeană pentru Sport Vrancea. 111 elevi, 125 profesori, 70 sportivi și 25 de antrenori au primit diplome și premii în bani, bugetul alocat în acest an fiind de 300.000 de lei.

“Am premiat astăzi excelența în educație și performanțele din sport. Felicitări olimpicilor și campionilor vrânceni. Rezultatele deosebite obținute în anul 2022 au făcut să se vorbească mai mult de județul nostru, la nivel național și internațional, elevii și sportivii campioni fiind vectori de imagine pentru Vrancea, inima României”, a spus președintele Consiliului Județean Vrancea – Cătălin TOMA.

Printre sportivii premiați s-au numărat și Ana Maria BĂRBOSU, cea mai bună gimnastă a momentului din România, multiplă campioană europeană, reprezentată astăzi de părinți și de antrenori (Daniela Trandafir, Cezar Stoica), precum și atleta Claudia PRISECARU, multiplă campioană națională de atletism.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.