Finish la Campionatul Militar de Cros

* În perioada 29-31 martie 2023, în Parcul „Monument”, din municipiul Brăila, s-a desfășurat Campionatul Militar de Cros – etapa pe Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor” *

Evenimentul sportiv a presupus parcurgerea unui traseu cu o lungime de 6 km la proba individual feminin, respectiv 10 km individual masculin, având la start componenții loturilor sportive ale structurilor din organica marii unități.

Competiția a avut drept scop selecționarea celor mai buni sportivi pentru alcătuirea lotului brigăzii în vederea participării la etapa pe Divizia 2 Infanterie „Getica” a competiției.

Pe locul I la individual feminin s-a clasat soldat OLARU Ana-Maria, de la Batalionul 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu”, urmată de sergent VULCAN Alina, de la Batalionul 2 Infanterie Mecanizată „Călugăreni”, și de caporal clasa a III-a MERĂUŢĂ Flavia, de la Batalionul 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu”.

La individual masculin, câștigător a fost soldat POPA George, din cadrul Batalionului 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu”, pe locul secund s-a clasat caporal clasa a III-a ZIMBRU Ionel, din cadrul lotului subunităților de brigadă, iar pe locul al III-lea sergent COCA Daniel de la Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei”.

Clasamentul general pe echipe a fost următorul:

– locul I – Batalionul 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu”;

– locul al II-lea – Batalionul 284 Tancuri „Cuza-Vodă”;

– locul al III-lea – Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei”.

Diplomele, medaliile și cupele le-au fost înmânate câștigătorilor de comandantul Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, general de brigadă Gabriel – Constantin TURCULEȚ, care a folosit de acest prilej pentru a-i felicita pe participanții la competiție.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.