Focsanenii degusta “Primavara in Rose” la Sorste Fashion Center!

Campania “Primavara in Rose”, desfasurata de revista Vinul.Ro, care este deja una de succes in restaurantele bucurestene, ia tot mai multa amploare la nivel national.

Astfel, la Sorste Fashion Center, singurul restaurant participant la “Primavara in Rose” din Focsani, pe data de 23 mai, somelieri si jurnalisti ai revistei Vinul.Ro vor sta la dispozitia invitatilor in cadrul celui mai mare eveniment local desfasurat pe perioada campaniei.

Asadar, dragi focsaneni, va asteptam miercuri, 23 mai, incepand cu ora 18:00, la Sorste Fashion Center (Blvd Bucuresti, nr 12, Focsani) pentru a ne bucura impreuna de un pahar de rose din selectia de oferte speciale (incepand de la 9 lei/paharul).

Primavara in Rose este un proiect de promovare al consumului de vin rose si al stilului de viata asociat acestui produs.

Desfătare pentru o lună

Iubitorii de vinuri rose si nu numai se pot delecta timp de o luna, intre 5 mai – 5 iunie, cu cele 15 vinuri inscrise la cea de-a doua editie a campaniei de promovare a consumului de vin rose si a stilului de viata asociat, sigla “Primavara in rose”.

Anul acesta proiectul se extinde si in provincie, prin alaturarea unor locatii din Iasi, Cluj, Focsani si Brasov. Scopul actiunii este de a genera un plus de vizibilitate, de a stimula si de a educa consumatorul in vederea unei pozitionari superioare a vinului in obiceiurile acestuia de consum.

Proiectul implica inscrierea unor vinuri si spumante rose care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe toata durata de desfasurare a evenimentului. Producatorii si importatorii participanti in acest proiect vor avea parte de o vizibilitate deosebita si vor avea ocazia sa interactioneze direct cu consumatorul, prin prezentarea directa a vinurilor in cele peste 40 de locatii partenere.
Vinurile Primaverii in Rose:

– Rose de Purcari 2011 – Crama Ceptura
– Beciul Domnesc 2011 – Vincon Vrancea
– Caloian Rose 2011 – Crama Oprisor
– Castel Huniade Roze 2011 – Cramele Recas
– Bendis Brut 2011 – Petro Vaselo
– Byzantium Euxine Rose 2011 – Cramele Halewood
– Single Vineyard Selection Scurta Pinot Noir Rose 2011 – Cramele Halewood
– Sole Roze 2011 – Cramele Recas
– Budureasca Rose 2011 – Budureasca
– Urlati Rose 2011 – Domeniile Dealu Mare Urlati
– Pink Pearl, Perle di Piera Rose Cuvee – Piera Martellozzo
– Faustino V Rioja – Bodegas Faustino Oyon
– Pere Anselme 58 Cotes de Provence – Pere Anselme
– Grenache Rose Gallo 2011 – Gallo
– Freixenet Cordon Rosado Seco – Freixenet

Vinurile inscrise in aceasta campanie vor fi grupate in doua categorii de preturi si vor fi disponibile atat la sticla cat si la pahar. Pe toata durata de desfasurare a campaniei, locatiile partenere vor afisa meniuri speciale care vor prezenta vinurile inscrise in campanie (inclusive fotografii cu sticlele) si vor informa publicul in legatura cu caracteristicile vinului rose (cum se produc, asocieri gastronomice). Pe langa meniurile speciale afisate, campania “Primavara in rose” se va bucura de semnalizare prin roll-up-uri, fete de masa personalizate, ospatari “accesorizati” in roz, insigne “Primavara in rose”, sticle de rose expuse in frapiere transparente si multa promovare media. Clientii imbracati in roz vor avea ocazia sa castige premii dedicate special campaniei. Proiectul ofera publicului posibilitatea de a se bucura de vinurile rose participante in aceasta campanie la preturi speciale si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.
sursa vinul.ro

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.