Fonduri PNRR de peste 13 milioane lei pentru Adjud, Nănești și Nereju!

Prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI, a avizat favorabil proiecte de peste 13 milioane lei pentru dezvoltarea Adjudului și Nereju*

Pentru a îmbunătății nivelul de trai au fost avizate proiectele din comuna Nereju în valoare totală de 5.168.835 lei, care urmăresc asigurarea infrastructurii transportului verde și înființarea de transport public ecologic prin achiziția de microbuze electrice și stații de încărcare, acestea reprezentând rolul cheie în protejarea mediului, contribuind la construirea unui viitor mai bun.

* Centre fotovoltaice la Adjud și Nănești! *

În același timp, pentru asigurarea unei dezvoltări solide a localităților, urmează a fi implementat proiectul de înființare centre fotovoltaice în vederea acoperirii consumului generat de clădirile publice și iluminatul public în orașul Adjud, în valoare totală de 6.163.111,28 lei și instalarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură în comuna Nănești, în valoare totală de 2.491.833,20 lei. “Am avizat ca fiind legale aceste proiecte care vor fi finanțate prin PNRR. Îi felicit pe primarii comunelor vizate, pentru accesarea acestor fonduri europene. Doar implicându-ne vom putea face o schimbare vizibilă în Vrancea, iar misiunea noastră se îndreaptă către certitudinea realizării unor proiecte pe care vrâncenii le așteaptă și care vor spori confortul comunităților locale”, spune prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.