Fotbal: Am tulburat LIMPEZIȘ-ul!

* CSM Focșani 2007 a învins cu 3-1 VOINȚA LIMPEZIȘ, în meciul disputat în seara asta pe stadionul MILCOVUL * Oaspeții au deschis scorul dar băieții noștri au făcut un meci mai consistent pe finalul reprizei a doua și au marcat de trei ori, obținând o victorie meritată, chiar dacă meciul nu a strălucit * Până acum avem 9 puncte după 3 etape, ceea ce nu-i rău deloc * Etapa a IV-a, sâmbătă 16 septembrie, jucăm în deplasare la VIITORUL IANCA *

Meciul a fost unul de uzură cu 10 minute de prelungiri în repriza secundă. Au fost două eliminări de la LIMPEZIȘ care a evoluat din min 53 cu un om în minus cel eliminat fiind fostul nostru jucător ghanezul Nyarko OFORI iar în ultimele minute a văzut roșu și Elias ARGUMEDO (90+8). Antrenorul CSM Focșani 2007, Octavian GRIGORE probabil a răgușit de cât a strigat la jucătorii săi în meciul ăsta!

Scurtă descriere a evoluției scorului
Min 50, 0-1 LIMPEZIȘ – Robert AYANGA după o minge respinsă prost pe 16 metri de apărarea noastră.

Min 74 – Centrare de pe dreapta, recentrare de pe stânga mingea este respinsă de oaspeți și ajunge la Andrei MAZILU care marchează cu un șut deviat și cu o doză de noroc.

Min – 84 Centrare de pe stânga Răzvan GOROVEI iar camerunezul Franck TCHASSEM înscrie cu capul

Min. 93 Ai noștri combină frumos mingea ajunge la căpitanul Cristian CIOBANU care întoarce scurt doi adversari și șut plasat din 16 metri, bară gol!

CSM FOCȘANI 2007
Păduraru (Preda 58′) – Acasandrei, Săpunaru (Negoiță 18′), Riza, Alex Dumitru (Levy Ben 58′) Stroe (Tamași 58′), Mazilu, Pahonțu (Enache 58′) Ciobanu (cpt.), Gorovei, Tchassem.
Rezerve neutilizate: Bodea, Oprea, Stoica, Dănilă.
Antrenor principal- Octavian Grigore, secund – Adrian Senin

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.