FOTBAL: Antrenorul CSM Focșani a plecat de la echipă!

* Din păcate antrenorul echipei de foctabl CSM Focșani, Octavian GRIGORE, a ales să plece ca urmare a presiunilor puse de rezultatele din ultimele 4 etape * Primarul Cristi MISĂILĂ i-a cerut, public, demisia de onoare * Plecarea vine în condițiile în care CSM Focșani este deja calificată pentru play-off * Ca să lupte pentru promovare în Liga a 2-a, CSM Focșani trebuie să fie pe unul dintre primele 2 locuri din serie la finalul play-off * RESPECT OCTAVIAN GRIGORE!!! *

CSM FOCȘANI 2007 și antrenorul Octavian Grigore au hotărât în cursul zilei de astăzi rezilierea pe cale amiabilă a contractului scadent la finalul sezonului în curs. Sub comanda fostului tehnician, echipa noastră a înregistrat în actualul sezon de Liga 3 un număr de 12 victorii și 4 înfrângeri, acumulând un total de 36 de puncte, cu un golaveraj de 51 de goluri înscrise și 16 primite.
Cu două etape înaintea finalului de campionat regular, echipa noastră se află pe locul secund în clasament, fiind calificată matematic în Play-Off-ul competiției.
„Clubul CSM FOCȘANI 2007 îi mulţumeşte antrenorului Octavian Grigore şi îi doreşte să aibă parte de nenumărate realizări în carieră.Până la numirea unui nou antrenor, echipa va fi coordonată de antrenorul secund Adrian Senin. Totodată, echipa de conducere a CSM FOCȘANI 2007 dorește să îi asigure pe toți iubitorii de fotbal de la noi din județ și nu numai, că va depune toate eforturile în continuare pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea realizării obiectivului de promovare în eșalonul secund al fotbalului românesc“, spune Ionuț BOTEZATU, președintele secției de fotbal a CSM Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.