Fotbal: CSM Focșani cu poftă de gol! 5-0 în deplasare cu VOINȚA Limpeziș!

* Golurile formației noastre au fost înscrise de Tchassem/23′ și 26′, Ciobanu/ 30′, Acasandrei/ 75′, D. Oprea/ 90’+2 – penalty * Meciul de fotbal a avut loc astăzi, de la ora 14:00, pe Stadionul Comunal din Limpeziș * Echipa noastră va juca etapa viitoare, a 13-a, vineri, 17 noiembrie, de la ora 14:00, pe Stadionul Milcovul din Focșani, în compania formației CS Viitorul Ianca * CSM este pe locul 2 în serie la doar 1 punct în spatele liderului METALUL Buzău *

Președintele executiv al secției fotbal a CSM Focșani 2007, Costel Lazăr, a declarat la finalul acestei partide:
,,A fost un meci desfășurat în niște condiții dificile având în vedere dimensiunile reduse ale terenului de joc, dar și calitatea suprafeței (denivelări, smocuri, duritate). Băieții merită felicitați pentru angajament și seriozitatea cu care au tratat partida. Am fost avertizat despre asprimea jocului echipei gazdă din alte partide, lucru care s-a întâmplat și împotriva echipei noastre. Din păcate, adversarii au recurs la duritate și chiar loviri fără balon, care au fost sancționate cu cartonaș galben (doar). Este clar că scorul reflectă diferența dintre cele două echipe, chiar și în condițiile descrise.
Păcat că pe finalul partidei fostul jucător focșănean (Ofori), care l-a accidentat pe Săpunaru în meciul tur (acesta stând în repaus o lună și jumătate), l-a accidentat foarte grav la genunchi pe Acasandrei, echipa noastră terminând jocul cu un om în minus.”

CSM FOCȘANI 2007 a jucat în formula:
Preda – Negoiță, Acasandrei, Kristi Marku, Alex Dumitru, Jun Toba, Mazilu (D. Toader), Zaharia (Gorovei), Enache (Săpunaru), Ciobanu (cpt.) (Mihart), Tchassem (D. Oprea).
Rezerve neutilizate: Păduraru – Riza, Pahonțu, Stroe. Antrenor principal: Octavian Grigore, antrenor secund: Adrian Senin
Asistent medical: Gabriel Bratu, delegat: Gheorghe Căldare

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.