Fotbal: Se aliniază planetele pentru CSM Focșani! Victorie în primul meci cu BUCOVINA Rădăuți!

* Sunt 2 vești bune după meciul de ieri al CSM-ului cu BUCOVINA Rădăuți * Prima este scorul, 2-0 pentru Focșani * A doua veste bună este aceea că, la cum s-a jucat, nu pierdem nici la BUCOVINA * La finalul meciului unul dintre conducătorii staffului oaspeților aruncând ostentativ la plecare: „Vă așteptăm la Rădăuți! * Meciul retur va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal din Rădăuți * Surpriză în cealaltă semifinală de promovare în Liga a 2-a, METALUL Buzău a pierdut cu 1-0 meciul din deplasare cu FC Bacău * HAI CSM FOCȘANI!!! *

Golurile echipei noastre au fost marcate de Robert ENACHE (min. 33 – assist Andrei Mazilu) și Franck TCHASSEM (min 55). Casele de pariuri au inclus și ele meciul de ieri în oferta lor iar CSM Focșani a fost favorită cu o cotă de 1.90 la victorie, un succes al grupării rădăuțene a fost cotat cu 3.50, iar o remiză a avut o cotă de 3.35. probabil se va întâmpla ca la cotele apelor Dunării și este de așteptat ca, în cazul CSM Focșani, cota să scadă, semn că și casele de pariuri cred în calificarea în finală a CSM Focșani.
Un mare plus a fost și calitatea arbitrajului meciul de la Focșani a fost arbitrat la centru de prim-divizionarul Ionuț COZA (Ilfov), asistenții săi fiind Florian VIȘAN (Galați) și Marian ISTRATE (Ilfov). Meciul de ieri a consemnat și un lucru mai rar întâlnit la meciurile de pe stadionul MILCOVUL și anume un număr mare de spectatori în tribune. Aplaudăm și mica dar inimoasa galerie a celor de la BUCOVINA Rădăuți care nu au tăcut deloc pe tot parcursul meciului. Lovitura de începere a meciului din această seară a fost dată de fostul fundaș stânga al Unirii Focșani, Vasile BURGĂ. După meci președintele executiv al secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Costel LAZĂR, a declarat:
„Despre această etapă a barajului pentru promovare, practic o semifinală tur-retur, nu am prea multe de comentat, pentru că s-a văzut clar diferența de participare la joc! O ECHIPĂ SE APĂRĂ TOTAL ȘI EXPEDIAZĂ UN ȘUT PE SPAȚIUL PORȚII ÎN MIN. 89! Cred că trebuia să insistăm și să marcăm în plus! 2-0 este cel mai periculos scor!!!
Nu suntem calificați în finală! Vreau să ținem jucătorii cu picioarele pe pămînt! Nu am realizat nimic până acum! Mulțumesc mult pentru susținerea factorilor locali care au fost prezenți! Sunt convins că prin susținerea dumnealor vom reuși!
Vreau să mulțumesc în mod deosebit dlui primar Cristi Valentin MISĂILĂ, dlui Liviu MACOVEI și tuturor membrilor CL, care au hotărît că numai prin premierea rezultatelor putem realiza obiective! Este notabilă hotărârea Consiliului Local de a premia promovarea! Sunt convins că vom ajunge acolo! Pas cu pas!
Suntem aproape! Haideți la unitate pentru performanță! Cel puțin sportivă! Pentru că de aici ne vom reuni! Vreau ca jucătorii să înțeleagă că am făcut doar un sfert de pas pentru ce ne-am propus! Iar acest sfert de pas poate fi hotărâtor sau zero! Sper ca FRF să delege tot o brigadă de LIGA 1 pentru a fi echitabilă această dublă de calificare!!!“

CSM Focșani 2007 a jucat în formula:
Niczuly – Săpunaru (cpt.), Perju, Ciopa, Alex Dumitru, Jun Toba, Mazilu, Tchassem (Negoiță/ 89′), Enache, Zaharia (Tamași/ 89′), Dănăilă (Stancu/ 79′).
Rezerve neutilizate: Preda – Marku, Dănilă, Mihart, Toader, Oprea.
Antrenor principal: Călin Moldovan, antrenor secund: Cătălin Gheorghe.
Asistent medical: Gabriel Bratu, delegat: Gheorghe Căldare.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.