Fotbal: Sporting Liești – CSM Focșani 2007, 1-2!

Echipa noastră de fotbal a făcut astăzi încă un pas în drumul spre barajul pentru promovare în liga a doua, învingând în deplasare o echipă bună a seriei din facem parte. Cu 12 puncte din 12 posibile obținute în ultimele 4 etape, ne consolidăm locul de play-off și ne apropiem în clasament la doar două puncte de locul doi ocupat de Metalul Buzău.

Pe primul loc al seriei se situează CSM Râmnicu Sărat cu 32 de puncte, poziția secundă este ocupată de Metalul Buzău cu 28 de puncte, iar pe locul 3 este Aerostar Bacău cu 27 de puncte. Pe locul 5 se află Unirea Braniștea cu 25 de puncte.

Au marcat Chiriac, autogol și Rogoveanu pentru CSM 2007 iar pentru Spoting a înscris Iordache. Sâmbătă, 24 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu Aerostar Bacău

CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Strătilă, Săpunaru, Mazilu, Zaharia – Pasăre, Arnăutu.Rezerve: Apenciucesei, Paizan, Rogoveanu, Gîrdea, Oprea, Dascălul, Taciuc, Predoiu, Stoica.Antrenor, Adrian TomaSporting Liești: Vădeanu – Maftei, Dima, Sevastian, Ștefănescu – Munchiu, Chiriac, Călin, Stan – Iordache, Costea. Rezerve: Brăneț, Angheluță, Crihană, Mohorîță, Cucu, Mihu, Bîrlădeanu, Hodorogea, Popa. Antrenor, Cătălin Savu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.