Fugar prins la Mărăşeşti

La data de 11 aprilie a.c., orele 16.30, poliţiştii de Investigaţii Criminale din  Mărăşeşti l-au identificat pe B. GIGI, de 42 ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an si 5 luni pentru săvărsirea infracţiunilor de Violare de domiciliu si Furt calificat. Acesta a comis cele 2 fapte în judeţul Galaţi, în cursul anului 2010. Bărbatul  a fost depus în arestul I.P.J. Vrancea, urmând ca astazi să fie incarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani.

A căzut de pe scară

La data de 11 aprilie a.c., orele 18.45, poliţiştii din  Mera au fost sesizaţi despre faptul că I. DAVID, de 50 ani, din comuna Doftana, judeţul Bacău, în timp ce efectua lucrări de construcţie la o biserica din localitate, a căzut de pe o scară, suferind mai multe leziuni şi fracturi. Acesta a fost transportat şi internat la Spitalul de Urgenţă Focşani. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului şi dacă acesta  poate fi incadrat ca accident de muncă. Pâna la emiterea buletinului de presă nu s-a stabilit daca persoana era angajată pentru a efectua lucrari la biserică.

Deces cercetat de polţişti

La data de 11 aprilie a.c., orele 07.00, poliţiştii din Băleşti au fost sesizaţi de  B. Petruţ, din localitate, despre faptul că mama sa B. DUMITRA, în vârstă de 60 ani, a decedat în locuinţa comună. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost depus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei.

Eveniment  rutier

La data de 11 aprilie a.c., orele 11.30, pe str. Ana Ipătescu din Focşani, Z. FLOREA, de 76 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, pe fondul neatenţiei, a acroşat-o pe S. ANIŞOARA, de 70 ani, din localitate, care traversa strada prin loc nemarcat. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.