Gropile se mută în buricul Focșaniului! Bulevardul Unirii se închide, pentru lucrări de modernizare!

* Se închide tronsonul dintre vechiul BIG și Lacto-Vegetarian * Nimeni nu spune cât timp vor dura aceste lucrări de modernizare * Ținând cont de lentoarea și calitatea lucrărilor anterioare un medic ar spune că prognosticul este cel puțin rezervat spre sumbru * Va fi sens unic după terminarea lucrărilor? este întrebarea pe care și-o pun toți șoferii focșăneni * Deja pe sensul dinspre Galeriile de Artă a fost scoasă o parte din piatra cubică *

Bulevardul Unirii va fi închis în zona Pieței Unirii, de sâmbătă, 10 iunie 2023, începând cu ora 17.00, pentru a asigura buna derulare a lucrărilor de modernizare care vor fi executate în zona centrală a Municipiului Focșani. Bulevardul Unirii va fi ÎNCHIS pe sectorul cuprins între intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare. Potrivit primăriei pe acest tronson al Bulevardului Unirii trebuie executate mai multe lucrări de investiții în cadrul proiectelor de resistematizare a infrastructurii de transport și de modernizare a iluminatului public. Municipalitatea spune că pe o bandă de circulație trebuie realizată pista de biciclete și, de asemenea, trebuie montați bolarzii retractabili în zonele stabilite prin proiect. În paralel cu aceste lucrări va fi remontată piatra cubică de pe carosabil pentru a reduce disconfortul șoferilor care circulă în zonă.
„Traficul rutier va fi reluat pe Bulevardul Unirii după finalizarea lucrărilor menționate anterior. Vă recomandăm ca în această perioadă să folosiți rute alternative pentru a evita blocajele rutiere în centrul Municipiului Focșani“, spune comunicatul primăriei municipiului Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.