Handbal: Am pierdut la Constanța! Scor final CSM Constanța – CSM FOCȘANI 2007: 30-24!

* La pauză scorul a fost 12-10 pentru gazde după ce echipa noastră a jucat bine primele 20 de minute * Etapa viitoare (a 8-a) are loc duminică, 15 octombrie, de la ora 17.30 și vom juca în Sala Sporturilor din Focșani, în compania echipei CSM București * Tot astăzi campioana DINAMO a bătut STEAUA cu 37 – 26 * După meciul de astăzi suntem, deocamdată, pe locul 5 în clasament, cu 10 puncte * Suceava și POTAISSA Turda ne suflă în ceafă cu 9 respectiv 8 puncte *

Constanța a avut puterea să revină în meci după ce a fost condusă aproape o repriză de către CSM Focșani și a intrat la pauză cu un avans de 2 goluri. Mult mai bătăioși în partea doua a partidei, constănțenii au mărit diferența pe tabelă și s-au impus cu 30-24.
„Felicitări pentru Constanța și baftă în competiția europeană. Au echipă bună și sunt o echipă de top. Arbitrii de astăzi nu au simț pentru handbal. Ne-a lipsit un jucător foarte important pentru echipă Crnoglavac. Nu avem jucători pe bancă de valoarea celor care lipsesc, ca formă suntem ok. CSM Focșani este o surpriză pentru toți. Acasă jucăm altceva iar la Focșani este greu pentru oricine vine“, a declarat Marko Isakovic, antrenor secund (CSM Focșani)

„20 și ceva de minute au fost senzaționale, am fost cu toții concentrați la meci. După minutele astea nu știu ce să zic. Cred că s-a schimbat ceva și cred că acolo a fost factorul psihologic al meciului. Nu știu. Am cedat, pur și simplu toți am căzut. A doua repriză am început-o cum am treminat-o pe prima. S-a văzut că am făcut foarte multe greșeli, au dat goluri ușoare pe faza a doua și pe contra atac și cam asta a fost istoria acestui joc. Astăzi aici am venit cu gândul de a câștiga, ne dorim să câștigăm și etapa viitoare acasă, cu CSM București. Important este să ne revenim psihic până la acest meci. Cu ajutorul suporterilor noștri cred că vom câștiga acel meci“a afirmat și Alin Roșu, cel care împreună cu Eros au fost cei mai buni realizatori ai meciului de astăzi din echipa noastră.
Meciul de handbal s-a desfășurat astăzi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanța, în etapa a 7-a a Ligii Zimbrilor.
CSM FOCȘANI 2007 a jucat în formula:
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea (cpt.), Rață-1 gol, Pavlov-1, Golea-2, Miroiu-2, Trkulja-4, Popovici, Mocanu, Marijanac-1, Roșu-5, Eros-5, Simsar-2, Makrishin-1.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.