Handbal: CRNOGLAVAC pe podiumul marcatorilor! CSM Focșani a fi sau a nu fi în cupele europene!

* Jucătorul nostru a înscris în acest campionat nu mai puțin de 166 de goluri * În funcție de decizia EHF referitor la participarea echipelor din Rusia și Belarus, este posibil să vedem CSM Focșani, a doua oară consecutiv, în cupele europene *

Nikola Crnoglavac (Serbia), interul dreapta de la CSM Focșani 2007, a încheiat pe locul 3 în topul golgheterilor, în sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale. Pe primele două poziții se află Marius Sadoveac de la SCM Politehnica Timișoara, care a marcat 175 de goluri și Răzvan Gavriloaia de la CSU din Suceava, cu 172 de goluri marcate. CSM Focșani a încheiat campionatul în Liga Zimbrilor pe un binemeritat loc 5. Legat de participarea în cupele europene echipa noastră a fost în aceiași situație și anul trecut când a beneficiat de excluderea echipelor din Rusia și Belarus. Să ne amintim că atunci, la prima participare într-o competiție europeană, EHF European Cup, CSM Focșani a făcut o figură frumoasă! Ar putea fi la fel și în acest an? Poate între timp se rezolvă și cu banii!

Până atunci îi mai amintim, încă o dată, pe eroii din meciul din ultima etapă de la Vaslui în care tunarul nostru, Crnoglavac a marcat 6 goluri:
CSM FOCȘANI 2007
Marocico, Cloșcă – Ragea (cpt.), Kritikos-3 goluri, Rață-1, Pavlov, Miroiu-5, Crnoglavac-6, Popovici, Hrimiuc-1, Mocanu-2, Marijanac-1, Krstevski, Roșu, Eros-1, Makrishin-8.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.