Handbal: CSM FOCȘANI – CSM SIGHIȘOARA 32 – 28!

* Norocul nostru au fost portarii MAROCICO și BUCĂTARU care și-au făcut datoria cu vârf și îndesat * La fel și stranierii CRNOGLAVAC-10, MARIJANAC-9, MAKRISHIN-4 care au marcat la foc automat * Etapa viitoare avem meci în deplasare cu POTAISSA TURDA *

CSM Focșani 2007 a învins astăzi CSM Sighișoara cu într-un meci care nu ne-a convins că echipa noastră a ieșit din pasa proastă în care a fost în ultimele două etape. Chiar dacă CSM SIGHIȘOARA este codașa clasamentului și-a meciul a fost unul greu în care oaspeții ne-au dat permanent senzația că pot egala scorul. La pauză scorul a fost 17 – 13 iar scorul reprizei a doua a fost egal, 15 – 15.
„Mulțumesc publicului că ne-a fost aproape în seara asta după cele două sincope, Dinamo și Buzău. SIGHIȘOARA sunt o echipă ok dar am fost mai lucizi iar pe final ne-au făcut jocul și am reușit să câștigăm“, Marius RAGEA, căpitanul echipei noastre.
„Știam de la început că întâlnim o echipă puternică care joacă de mult timp împreună. Astăzi s-a simțit că suntem o echipă nou promovată. Scorul de la pauză a arătat că putem pune probleme multor echipe din campionat“, Marius STRAVOSITU, antrenorul celor de la CSM SIGHIȘOARA.

Formația CSM Focșani 2007 și autorii golurilor:
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea (cpt.), Rață-2 goluri, Pavlov, Golea, Miroiu-2, Trkulja-2, Crnoglavac-10, Mocanu-1, Marijanac-9, Roșu-1, Eros, Simsar-1, Makrishin-4.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.